KAMEN SPOTICANJA: Koja je najveća životna prepreka svakog horoskopskog znaka?

Svi se suočavamo sa nedaćama i svi se trudimo da ih prevaziđemo. Ipak, neke od ovih prepreka nastavljaju da se pojavljuju tokom čitavog našeg života. Pročitajte tekst da biste saznali koji je vaš najveći "kamen spoticanja".

Ovan

Kada Ovnu kažete da miruje, da se prepusti i da ne radi ništa, stavili ste ga na velike muke. Oni su puni uzbuđenja i avanturističke energije, pa ih ideja da ništa ne rade, čini neverovatno anksioznim i frustriranim.

Bik

Njihova najveća prepreka u životu je izlaženje iz zone komfora i napuštanje udobnosti njihovog doma. Bikovi se najbolje osećaju u poznatom okruženju, pa ih ideja o uznemiravanju nihovog mira na bilo koji način, gotovo parališe.

Blizanci

Blizanci jednostavno ne znaju da se zaustave, pa čak ni da uspore. Stalno su u kontaktu sa drugim ljudima, pa neko može pomisliti da jure kroz život "kao muve bez glave". Oni to rade jer osećaju anksioznost svaki put kad "povuku ručnu", kako bi došli do daha.

Rak

Njihova najveća prepreka u životu je to previše lično shvataju stvari i previše zaokupljuju svoj um stvarima koje ne mogu da kontrolišu. Rakovima je svaka interakcija bitna, pa zbog toga jako teško "puštaju" stvari. Umesto toga ih analiziraju i praktično sami sebe iznova povređuju.

Lav

Kada se Lav suoči sa nepravdom, on ne može da se iskontroliše i mora svima da pokaže koliko ga to frustrira. Na njih neverovatno utiču lažovi, sitni ljudi, prevaranti i grubost. Zbog toga imaju problema da zadrže svoje mišljenje za sebe.

Devica

Za Device je najveća prepreka u životu - promena planova. One imaju sve "posloženo" u glavi, pa ih svako odstupanje remeti. Pridržavaju se svojih navika i životnih normi, zbog čega jako teško funkcionišu ukoliko ih neko izbaci iz ravnoteže.

Vaga

Konstantna opsednutost time da li su atraktivne je jedna od najvećih prepreka za Vage. Iako su prefinjene i teže ka lepoti u svakom segmentu života, trebalo bi da se opuste, jer je nemoguće svima biti privlačan.

Škorpija

Za ovaj znak Zodijaka, najveću prepreku u životu predstavlja internalizovanje anksioznosti i stresa. Svesne su svega što se odvija oko njih i dozvoljavaju da ih svaka tragedija u svetu pogodi, kao da je njihova lična.

Strelac

Strelčevima je najveća prepreka u životu zrelo ponašanje. Bore se da budu ozbiljni, čak i kada bi trebalo, jer na život gledaju kao na zabavu bez granica.

Jarac

Njih opterećuje to što previše brinu o tome šta drugi misle o njima. Često internalizuju tuđa osećanja i brige, pa iako sami sebe smatraju uspešnima, pokušavaju da se prilagode drugima, kako bi dobili njihovu validaciju.

Vodolija

Njihov najveći kamen spoticanja je doslednost, odnosno sprovođenje planova. Iako strašno cene prijateljstva, sklone su da odustaju od dogovora koje sklope sa osobama sa kojima se druže, ali na svu sreću - dovoljno su ljupke da im se to često oprašta.

Ribe

Ribe jako teško prevazilaze svoju emocionalnu nedostupnost. Iako su emotivne i ranjive, to je jedan od razloga za njihovu distanciranost od drugih - čuvaju se, kako ne bi bile duboko povređene.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još