GRADIMO KUĆU NA VRAČARU, BEBA STIŽE U JANUARU: Kristina Spalević otkrila detalje trudnoće i života sa Kristijanom Golubovićem

Ljubavna priča Kristijana Golubovića i pevačice Kristine Spalević, zbog koje je napustio bračni život i uplovio u vezu, započela je još u Šimanovcima i nedavno je dobila najlepši epilog, te ovaj par nestrpljivo čeka svoje prvo zajedničko dete.

Kristijan i Kristina uživaju u svojoj ljubavi, a on ne krije da je ona sve što je on želeo u životu i da je za njega to idealan odnos kome se bezuslovno posvetio. Nedavno su se vratili sa odmor i napunili baterije za sve obaveze koje ih čekaju u narednom periodu.

Kristina je otkrila kako protiče trudnoća, da li su započete pripreme za sina koji stiže početkom naredne godine, kao i da li su odabrali ime za bebicu.

- Trudnoća za sada protiče odlično, idemo na redovne kontrole, peti sam mesec. Prošao je period kad mi se non-stop spavalo, krenula sam sa zdravijom ishranom tako da sada nemam ni glavobolje, dosta se bolje osećam. Sobicu još ne spremamo, kako kaže Kristijan, jer se ja vodim malo starim verovanjima i ne bih želela da preterano ranije to završavamo, već mesec dva pred porođaj. Gradimo kuću na Vračaru u koju treba da se uselimo, nadam se da ćemo sve stići na vreme. Što se tiče imena, bilo je dosta varijanti, ali sam i ja dalje pri tome da se beba zove Konstantin, mada možda mi se nešto promeni u glavi, ali za sada je to broj jedan. Porođaj će biti naredne godine, negde oko najvećih praznika, Badnji dan, Božić, tako da se možda desi da izaberemo neko drugo, ali za sada ostajemo pri ovome - rekla je Kristina.

Izvor: Pink.rs
Foto: kristina_spalevic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.