Deset najuzbudljivijih lokacija za seks!

Za sve kojima ubrzani način života ne ostavlja dovoljno vremena da smisle uzbudljive poze i lokacije, na raspolaganju stoji brojna literatura, a magazin "She" prenosi izvode iz najnovije knjige "101 mesto na kojem morate voditi ljubav pre smrti" autorke Šarlot Labuš (Charlotte Labouche) u kojoj daje niz ideja i saveta kako začiniti seksualni život i utoliti glad za užitkom.

Kancelarija
Mogućnost da ćete biti uhvaćeni od kolega, čistačice, obezbeđenja ili nadređenih je jako velika. Kako uzbuđenje raste s rizikom, radni sto je odlično mesto za izbacivanje stresa prikupljenog tokom dana.

(old_image)

Tuš
Ono što u filmovima izgleda uzbudljivo i primamljivo, u stvarnosti može završiti neuspešno zbog niza detalja poput hladnih pločica, pogrešnog mlaza vode ili nedostatka prostora. Zagrejte kupatilo pre nego što odlučite da zavedete partnera u njemui, a dodatni faktori uzbuđenja su vruća voda i klizava pena.

Telefonska govornica
U današnje vreme je nije lako pronaći, ali priliku svakako treba iskoristiti. Mesto je vrlo riskantno, ali kao stvoreno za brz i spontan seks.

Pod vodom
Seksualni odnos ispod nivoa mora fetiš je većine ronilaca koji morske dubine istražuju s partnerom. Preduslovi su kvalitetna i sigurna ronilačka oprema, a sve ostalo prepušteno je mašti i trenutku.

Na motoru
Muškarcima nije lako da motocikl i ženu drže u ravnoteži, ali nema im ništa lepše od orgazma na ljubimcu s dva točka. Miris benzina i kože budi želju za avanturom, a potrebno širenje nogu dodatno pojačava užitak.

Šuma
Izbegavajte vreme lova jer svako šuškanje u grmlju može privući pažnju lovca i njegove puške. Inače, verovatnoća da ćete biti uhvaćeni je vrlo mala, a okruženi biljnim svetom partneri se potpuno prepuštaju seksualnim instinktima.

(old_image)

Ljuljaška
Prejako njihanje dovodi do bolnog buđenja iz napaljenog stanja u stvarnost. Inače je poza idealna za postizanje bliskosti i orgazma bez puno muke, laganim njihanjem.

WC
Zvuči odbojno, nije romantično ni udobno, ali pokazuje da jednostavno niste više mogli izdržati ni sekunde. Dostupnost lokacije je vrlo velika, pa tako predstavlja idealno mesto za beg na žurki, koncertu, stadionu...

Sauna
Seks na temperaturi od 90 stepena Celzijusevih predstavlja užitak samo onima koji se dobro nose s vrućinom. Naime, osobama koje podnose visoke temperature, sauna dodatno pobuđuje adrenalin i želju.

Kuća roditelja
Povratak na mesto gde je seks dugi niz godina bio tema o kojoj se nije pričalo vrlo je uzbudljiv. Poticaj zabranjenog budi maštu i želju za ostvarenjem svih nevaljalih mladalačkih snova.

Pogledajte još