TI SI OLOŠ BEZOBRAZNI: Marija Kulić pobesnela posle komentara gledateljke da ih je stigla karma zbog Miljaninih abortusa (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila je Mariju Kulić i Nenada Macanovića Bebicu.

Telefonskim putem u emisiju se uključila Maja iz Beograda.

- Imam pitanje za gospođu Mariju, da li mislite da sve što se dešava Miljani i vama je neka karma? - upitala je gledateljka.

- Sigurno jeste, mnogo sam pogrešila u životu. Sram te bilo, svakom može da se desi. Ološu jedan, bezobrazni - odbrusila je Marija.

- Ćerka vam je pet puta javno abortirala - nastavila je Maja iz Beograda.

- I druge žene su, pa onda? - pitala je Kulićka.

- To nikad nije bila Miljanina odluka, nego vaša. Hteli ste Željka da joj uzmete preko Centra za socijalni rad - govorila je gledateljka.

- Nije svako za decu. Moja Miljana ima jedno dete, rodila zdravo i pravo, neka je živ i zdrav. Ona više nije sposobna za decu i to je to - istakla je Marija.

- Marija, vi ste bili glavni koji ste donosili odluke umesto Miljane, vi ste nju sputavali - nastavila je gledateljka.

- Deca se ne čuvaju tako, ja najbolje znam. Imam troje dece i unuka. Ona će da sedi po rijalitijima, a decu ja da joj čuvam kod kuće? - rekla je Marija.

- Pa je l' niste čuli da postoji zaštita i pilule? - pitala je gledateljka iz Beograda.

- Kontraceptivne pilule ni slučajno, o spirali je bilo reči. U odnosu na prošlu kiretažu nismo imali vremena, treba da prođe od poslednje kiretaže. Otišla je ponovo u "Zadrugu", nije vodila računa. Ona ne zna da vodi računa o sebi, sve olako shvata, a ja se jedem i razmišljam. Lako je muškarcu. Ja sam rekla: "Nemoj slučajno da se desi". Miljana ne zna kakve su to stvari. Nekad moraju da se urade takve stvari, možda bolje i to nego nešto drugo - govorila je Kulićka.

- Ja mislim da je to možda vaša krivica jer ste preuzeli brigu o detetu - istakla je gledateljka.

- Miljana ne može dete da čuva iz rijalitija. Bila sam osetljiva prema njoj, znate kakva je Miljana... Kod nje postoje promene raspoloženja i oscilacije. Vidim da nije sposoba za neke stvari, pa sam gledala da joj se nađem, da bi ona bila rasterećenija. Dok sam živa, ja ću da pomažem deci jer mi nikad ništa teško nije bilo što se tiče njih. Kad mi se udaju Tijana i Ana, budu imale dece, ja ću i njima da pomognem - dodala je Marija.

- Sve bake su takve, ja sam mojoj mami dala do neke granice da se meša. Da li ste Bebici zamerili laži koje je iznosio u rijalitiju, kad je rekao da vi podržavate trudnoću? - nastavila je gledateljka.

- Jesam. Prošao je dobru kritiku i zapretila sam, jer je video Miljanin karakter, on sad ima punu odgovornost jer je Miljanin partner. Dužan je da vodi računa da se takve stvari niakd ne dogode. Trudnoće sad ni slučajno ne dolaze u obzir, minimum dve ili tri godine. Nenad sad razume situaciju, on ima decu, Miljana se ostvarila kao majka, ne treba da se žuri i juri. Neka su živi i zdravi ovi što ih imaju - rekla je Kulićka.

- Po čemu je Bebica bolji od Zole? - pitala je gledateljka.

- Po svemu, to su dva čoveka koja ne mogu da se uporede. Nežan, pažjiv, brižan prema Miljani. Zaštićena je u svkom mogućem pogledu, ona sve ima od Nenada, pomoć u svakom smislu, pa i što se tiče Željka. Mi smo kao roditelji prezadovoljni. On kad je kriv prizna da je kriv, nikad se ne breca. Smiren, Miljana je jako temperamentna, za nju je partner poput Nenada, a ne neko ko je sličan njoj, jer su onda kao rogovi u vreći - objasnila je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još