LUDA SAM I BEZ KAMENA: Soraja Vučelić progovorila o braku, svom izabraniku i životu van Srbije

Multimedijalna ličnost Sara Vučelić, poznatija kao Soraja, poslednjih nekoliko godina nalazi se u takozvanoj "medijskoj ilegali". Međutim, novinar Nemanja Vujičić je uspeo da porazgovara sa njom u Crnoj Gori, a prilog je prikazan u emisiji "Premijera - Vikend specijal". Soraja je otkrila kako trenutno živi i da li joj nedostaje Srbija, s obzirom na to da u našu zemlju više ne može da uđe zbog zabrane ulaska.

- Znaš kako, živim na relaciji Dizeldorf-Moskva. U Nemačkoj imam firme, u Moskvi više uživam, ali volim i naša mesta. Nisam sad nešto tip koji voli da izlazi, više ručak, večera, putovanja sa prijateljima. Ja sam večiti avanturista. I kad sam živela u Beogradu, ne znam da li sam 10 dana bila na istom mestu, to ću da radim do kraja života. Volim Srbiju, to mi je najlepši period života. Najviše mi nedostaje to da okupim brojno društvo, veći deo društva mi je u Srbiji, to mi nedostaje. Ne volim nova prijateljstva, gajim ih godinama, sa kim se družim, kome verujem... Nisam za nova poznanstva - istakla je Soraja.

Soraja je progovorila i o svojoj ljubavi, te otkrila da li je stala ili će stati na "ludi kamen".

- Luda sam i bez kamena... Znaš kako, može se reći, ne bih mogla precizno da pričam o tome, ali kao da jesam. Kod mene je problem što ne znam normalno da se zaljubim, večiti sam sanjar, ne znam da budem u normalnom stadijumu zaljubljenosti, već ono, kako se kaže, poludeo od ljubavi. Mogu tako da nazovem to stanje. Ovo mi je trenutno najveća ljubav, nema veze sa tim prostorima, nije naš čovek, ne može se tako reći. I jeste i nije - rekla je Soraja.

Na samom kraju razgovora, Soraja je otkrila i da je prva saznala da je njena najbolja drugarica Ana Korać trudna.

- Ja sam prva saznala da je Ana trudna, jako sam bila srećna zbog nje, oduvek je to volela, pričala da jedva čeka to. Baš sam srećna zbog nje, nadam se da će joj se ostvariti sve što je poželela - dodala je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: sorajavucelic/Instagram

Pogledajte još