DEDINA SNAGA: Virdžinija Mihajlović povela ćerkicu Violante na utakmicu oca Siniše (FOTO)

Nekadašnji fudbaler "Crvene zvezde", a sada trener italijanske "Bolonje" Siniša Mihajlović po drugi put suočava se sa opakom bolešću.

Popularni pedesettrogodišnjak bori se protiv leukemije, a najveću podršku pružaju mu supruga Arijana i njihovih petoro naslednika.

Legendarni sportista sinoć je uprkos bolesti vodio svoj tim na meču u Rimu, a za njega su sa tribina navijale izabranica i ćerka Virdžinija, koja je na utakmicu povela naslednicu Violante, koja će krajem oktobra proslaviti prvi rođendan.

Devojčica je bila oduševljena atmosferom na stadionu "Lacija", za koji je Siniša igrao šest godina, a iako je još uvek previše mala da bi znala koliko je popularan njen deka, uživala je u meču.

- Ajde, deda - napisala je Sinišina naslednica pokraj fotografija sa stadiona.

Podsetimo, Siniša je tokom braka sa nekadašnjom voditeljkom italijanske nacionalne televizije RAI dobio petoro dece, ćerke Virdžiniju i Viktoriju, kao i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa. Takođe, Mihajlović ima i vanbračnog sina Marka. Skladna porodica najveća je podrška poznatom sportisti u borbi za ozdravljenje.

Foto: virgimih/Instagram
Foto: virgimih/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: virgimih/Instagram

Pogledajte još