STIŽU SRPSKI KARDAŠIJANI: "Adaktarovi" - saznajte zašto su promenili imena i lični opis i kako su se obogatili?!

Milionski projekat televizije Pink ogoliće zivote kontroverznog Adama Adaktara i njegove omražene porodice!

Amerika je 2007. dobila Kardašijanove, Srbija 2022. Adaktarove! Jedni ga nazivaju "Bogom obrva", koji svojim vanserijskim talentom mnogim ženama i muškarcima transformiše lica i živote, drugi najarogantnijom i najbahatijom osobom na svetu! Njegovo ime je Adam Adaktar!

Adam i njegova porodica već neko vreme ne prestaju da šokiraju javnost i čini se da uživaju u tome. A ko su zapravo oni?!

Bogatstvo Adaktarovih zasniva se na nekoliko uspešnih biznisa, a kako se priča oni su i suvlasnici jednog poznatog beogradskog restorana.

Životi srpskih Kardašijana, kako ih mnogi nazivaju su, uprkos velikoj popularnosti na društvenim mrežama, i dalje su pod velom misterije i o njihovom pravom životu se zapravo veoma malo zna. Sada je došlo vreme da se to promeni!

Kroz projekat televizije Pink vredan neverovatnih 1.000.000 evra, imaćete priliku da vidite tajni život najintrigantnije porodice u Srbiji. Šta se krije iza vrata glamurozne vile na Dedinju u kojoj čuveni Adaktari žive, kako se jedna porodica tako brzo obogatila i stvorila milione, zbog čega su promenili imena i prezime, gde i s kim tajno putuju, ručaju i viđaju se...

Kamere će u stopu pratiti Adama, ali i članove porodice koje do sada niste imali priliku da upoznate! Spremite se jer, rijaliti "Adaktarovi" uskoro počinje sa emitovanjem na televiziji Pink!

Autor: Nadlanu.com
Foto: Moshi Creative

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.