IZ INATA NE MENJAM PREZIME: Dalila Dragojević osula paljbu po bivšem suprugu Dejanu i poručila da nijedan njen muškarac ne može da se uporedi sa Gringom (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila je učesnice "Zadruge 5" Dalilu Dragojević i Marijanu Zonjić.

Voditeljka je bivšim zadrugarkama čitala pitanja sa Tvitera.

- Koliko dobijaš novca mesečno od fanova i da li si dobila stan na poklon - glasilo je pitanje za Dalilu sa Tvitera.

- Mnogo dobijam, ne bi da pričam šta sam dobila. Jedino što mogu da kažem da ništa nisam uzela nakon onih famoznih para. Novac nisam vratila - rekla je Dalila.

- Koliko te Dalila plaća, s obzirom na to da nikada nije imala prijatelje - glasilo je pitanje za Marijanu sa Tvitera.

- Uh, puno kopšta. Imam luksuzan stan u Beogradu, dobiću automobil, tako da dovoljno - kazala je Marijana.

- Da li te Gringo pljuje i tuče, s obziorm na to da si rekla da pravi muškarac bije i tuče - glasilo je pitanje sa Tvitera.

- Ne bih poredila osobu koju pominjete sada ni sa kim iz svoje priošlosti. Ja nikada nisam opravdavala nasilje, ali sam bila neko ko to toleriše i opravdava. Trebalo je da odem od osobe nakon prvog puta kada sam to doživela. Ja sam toliko ekstremno branila mnoge situacije koje neke žene ne bi branile, da neko nekog ubije, ja bih možda rekla da nije sve to tako, da postoji opravdanje - rekla je Dalila.

- Pita gledateljku što je povezuju sa Dejanom, a ona nosi njegovo prezime još uvek - glasila je konstatacija sa Tvitera.

- Sve dok sve to potencirate, to će biti tako. Vi svi to potencirate, dosta emisija je bilo u kojima sam ja bila tema. Informisana sam da je on rekao da ja teram inat, ako tako misli, onda ću se inatiti ceo život. Da li je moja podrška ili bilo ko da pita za prezime, ja ću govoriti da ga neću promeniti. Ja radim ono što osećam, niko me ne finansira, živim za sebe, uživam u životu, imam nekog ko mi znači. Ne želim da komentarišem druge ljude - kazala je Dalila.

- Prokomentarisala si sama - rekla je Ivana.

- Ispalo je kao da sam ja neki debil koji se slika na bazenu, želeći da se vidi ko je sa mnom. Da sam želela da se sazna ko je, odmah bih po uradila. Nek nagađaju ko je - rekla je Dalila.

- Dalila sve pare potrošila na rentiranje momaka i na polivanje moetom, pa mora opet u rijaliti da povrati novac - glasila je konstatacija sa Tvitera.

- Javiću se tom ko je to napisao da mi da pare, da ne moram da ulazim opet u "Zadrugu" - rekla je je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još