PREPUCAVANJU NEMA KRAJA: Dalila Dragojević se u emisiji "Narod pita" sukobila sa bivšom kumom (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila je učesnice "Zadruge 5" Dalilu Dragojević i Marijanu Zonjić.

Ivana je uključila narednog gledaoca.

- Gordana kraj telefona. Iz Filmskog grada u Srbiji. Dotična persona, čudo da me nije prokomentarisala i da me nije prepoznala - rekla je gledateljka.

- Ovo je bivša kuma - rekla je Dalila.

- Dobro, svako pokazuje svoje vaspitanje. Kuma reče da će da odblokira, ponudi ručak, ali kao i obično, sve je laž - rekla je Gordana.

- Kuma zvala da me pljuje u emisiji dok sam ja na moru, nismo se tako dogovorile - rekla je Dalila.

- Ne bih ja sa tobom ni ručala, malo si se zeznula. Ja nisam naivna, da misliš da možeš da me veslaš. Ja sam na Filmskom festivalu, gde sam se družila ceo dan sa ljudima, sa i te kako pametnim, školovanim i obrazovanim. Bivša kuma, bila lažljivica i ostala lažljivica. Meni nije stalo do ručka - rekla je gledateljka.

- Tu je sadašnja kuma - dodala je Marijana.

- Ako ti je to sadašnja kuma, ona mi je prenela pozdrave od tebe. Žao mi je Marijana, ruku na srce, nisi ti ni za šta kriva, ali si večito neki prilepak - rekla je gledateljka.

- Nisam ni ja dobila čašu vode, ali jesam šampanjac - rekla je Marijana.

- Mislim da je opet počelo da ti preliva i da kipi - dodala je Dalilina kuma.

- Bolje da preliva, nego da žulja. Znaš kako kažu: "Bolje da ljulja, nego da žulja" - rekla je Dalila.

- Proganjaću te do kraja života. Ti si bolesna - rekla je gledateljka.

- Ne treba da se sladiš time što sam bolesna, jer nisi ni ti baš zdrava - rekla je Dragojevićka.

- Ona je dužna i Bogu i narodu. Kupila je od koga nije stigla. Došla je u jednoj haljini, u jednim sandalama. Vi ste stvarno prave kume, sve delite. Od muškaraca, do svega. Moja bivša kuma pobegla iz "Zadruge 3" zbog muškarca sa kojim si ti bila u ekonomskom dvorištu - rekla je gledateljka.

- A Stefan, on može šta hoće. I da grdi i sve. Kome sam ja ostala dužna? Gde ste vi svi kome sam ja ostala dužna? Dužna sam i Bogu i narodu, evo, ne vraćam nikome ništa, samo uzimam. E, Gordana, izađi mi iz života, da ne bi morala da te tužim za uznemiravanje. I tebe i tvog muža i tvoju porodicu - rekla je Dalila.

- Ti si prijateljica na određeno vreme, kao i sve ostale - rekla je gledateljka o Marijani.

- Gordana imaš poruku od Osmana Karića: "Reci kumi da ću da je vodim kod Krleta na farmu koka, samo mora da obuče dres Zvezdare, da mi se ne izgubi među kokoškama" - pročitala je Dalila poruku od Osmana.

- Ti si kokoško toliko očerupana, da ne možeš biti očerupanija... Veliki pozdrav za Lepog Miću, koji mi je rekao da dignem ruke od takve osobe - rekla je gledateljka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još