SAMO ZA ODVAŽNE: Sedam saveta za seks na plaži

Odlazak na more sa partnerom je savršena prilika za isprobavanje novih stvari u krevetu. Možete da poradite na intenzitetu, okušate se u novim pozama, a oni smeliji mogu da se upuste i u avanturu zvanu - seks na plaži.

Budući da je ovo aktivnost kojom ćete se baviti "pod vedrim nebom" i imajući u vidu to da će svuda oko vas biti pesak, postoji nekoliko saveta koji će vam pomoći da ne budete uhvaćeni "na delu" i koji će ovo iskustvo učiniti prijatnijim i zanimljivijim.

1. Prvo i osnovno - učinite to po mraku

Danju su plaže pune ljudi i teško je pronaći skriveni kutak. Noću ćete se lakše sakriti od radoznalih pogleda, a kako je vidljivost značajno smanjena, pojačaće vam se druga čula, poput dodira.

2. Potražite stenu

Stena vam može poslužiti kao dobar oslonac i udaljiti vas od peska koji se može zavući na različita nezgodna mesta. Osim toga, veća stena će vam pružiti dodatan zaklon od pogleda drugih posetilaca plaže.

3. Vodite računa o pozama

Ukoliko vešto izaberete poze, to slučajnim prolaznicima može izgledati kao da samo sedite partneru u krilu, ili da ležite na peškiru jedno iza drugog, posmatrajući zvezdano nebo.

4. Pametno izaberite odeću

Ako obučete tesni šorts, može biti nezgodno da ga svučete ili obučete u kratkom vremenskom roku. Zato radije izaberite kratku suknju ili haljinu koja će prikriti šta se ispod nje događa.

5. Ponesite prostirke i peškire

Ako se dobro opremite peškirima i prostirkama, na jednoj prostirci možete ležati, dok se drugom možete prekriti, kako bi delovalo kako se samo nevino mazite.

6. Razmislite i o moru

Ako se plašite da bi neko mogao da vas vidi na plaži, razmislite o opciji seksa u vodi. Dovoljno je da sklonite kupaći u stranu, a ukoliko to radite noću, niko ništa neće moći da vidi, pa ćete delovati samo kao par noćnih kupača.

7. Budite brzi

Kako biste smanjili šanse da vas neko uhvati na delu, a naročito organi vlasti, sve pripremne radnje odradite mnogo ranije - a možete ih razvući i na čitav dan. Nestašno se dodirujte i flertujte, dok bi sam čin trebalo ubrzati, radi bezbednosti.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još