OČIGLEDNO SE STIDI SVOJE PORODICE: Dejan Dragojević prokomentarisao Dalilinu odluku da zadrži njegovo prezime

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević trenutno letuje sa svojom devojkom Aleksandrom Nikolić, a destinacija koju su odabrali je Egipat. Dejan svakodnevno objavljuje slike i storije kako uživa, a sada je na kratko prekinuo odmor, kako bi prokomentarisao gostovanje Dalile Dragojević u emisiji "Narod pita". Dejan je priznao da nije gledao emisiju, ali je prokomentarisao neke od Dalilinih izjava.

- Trenutno sam na odmoru i imam ozbiljnih problema kad dođe vreme obroka, ne znam šta pre da jedem, nemam vremena za "Mapet šou" - započeo je Dejan.

Pre nego što je ušla u emisiju, Dragojevićka je dala intervju za domaće medije. Tada je upitana da li je destinacija na koju planira da ide sa Gringom Egipat, na šta je ona odgovorila:

- U Egipat? Ne idem na te destinacije, stvarno... Mislim, ono, ne volim pesak - rekla je Dalila.

Dragojević je imao zanimljiv komentar na ovo:

- Odlično, onda ću svuda sa sobom da nosim pesak, ja sve vreme nosio beli luk... - poručio je Dejan.

Dalila je više puta istakla da niko ne može da je natera da promeni prezime i da što je ljudi više to pitaju, neće ga menjati. Takođe je istakla i da Dejan ne može da je tuži zbog toga. Nekoliko fanova Dejana Dragojevića se javilo i zamolilo ga sledećom prilikom upitamo da li će tužiti Dalilu, ali zbog povrede ugleda i časti, kako ga je javno prevarila i ponizila u rijalitiju. O ovome i tome što Dalila ne želi da promeni prezime, Dejan je izjavio sledeće:

- Očigledno se neko stidi da se vrati svom jatu... Svako je svom jatu krenuo. Moje jato je moje prezime, ali ne i određena osoba koja nosi to isto. Sve ide na proveru kod advokata, detaljnije javljam uskoro - poručio je Dragojević.

U emisiju se uključilo više ljudi, koji su Dalilu prozvali što je otišla kod frizera Aleksandre Nikolić. Dragojević je prokomentarisao ovu situaciju.

- Ja ne komentarišem to, ne zanima me... Ali kako vi komentarišete to? - rekao je Dragojević i prasnuo u smeh.

Izvor: Pink.rs
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Dusanka says

    Šta će Jadila kad Dejan oženi Aleksandru? Oce li i tada biti Dragojevic?

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.