DA LI STE ZNALE: O čemu razmišlja većina muškaraca pre prvog seksa sa novom partnerkom?

Većina muškaraca više je usredsređena na to da ne pogreši u nečemu, nego što razmišlja o eventualnim "kiksevima" partnerke za vreme seksa. Evo i tipičnog scenarija: Počinje predigra uz poljupce i milovanje i muškarac se automatski pita: "Hoće li se ovo stvarno dogoditi?".

Kombinacija neizvesnosti i goruće želje često rezultira većim trudom u predigri. Međutim, kod mnogih muškarca se u ovim trenucima, koji bi trebalo potpuno da ih obuzmu, javlja zabrinutost zbog "tehničkih" detalja (pogotovo ako je u pitanju prvi seks) - hoće li savladati kopču na brushalteru, hoće li se u pravom trenutku setiti gde je ostavio kondom, da li je sklonio svoje prljave čarape ili su još uvek pored kreveta...

I živci trpe!

I tako se, dok predano pokušavaju da podignu stepen uzbuđenja kod partnerke, neizvesnost ostvarenja cilja, kao i budno praćenje reakcija na ono što preduzimaju - nastavljaju. A onda, kada se partnerka potpuno predaje, uzbuđenje muškarca još više raste.

No, osim neverovatnog uzbuđenja, živci počinju da trpe zbog brige šta se događa u najvažnijem delu tela. Jednostavno, muškarci svaki put žele da seks bude vruć, zabavan i neobuzdan. Naravno, i najbolji koji ste dotad doživeli!

Izvor: Miss7zdrava.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.