STIGLA NASLEDNICA: Predrag Marković i njegova 36 godina mlađa supruga dobili ćerku

Srpski političar Predrag Marković i njegova 36 godina mlađa supruga Vesna danas su postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Jona. Vest o njenom rođenju objavio je ponosni otac.

- Mnogo puta sam osamdesetih godina vraćajući se iz redakcije "Кnjiževne reči" sa torbom punom tuđih rukopisa i biografija silazio stepenicama one male ušuškane uličice Кosovke devojke (do 1939. Devojačke ulice. Jedna od retkih ulica koje nose naziv po književnom liku.) između škole "Nikola Tesla" i Ruskog doma ka klinici i porodilištu Narodni front u Кraljice Natalije. Setio sam se toga jutros u 4.30 kada smo se supruga i ja dovezli do nje kroz čist, umiven i prvim zracima sunca još neprobuđen Beograd. A maločas su mi iz te zgrade javili da se u 12.35 u njoj dogodila promena i u jednoj od rečenica moje biografije. Ona od danas glasi: Ima sina Jakova i ćerku Jonu. Primite unapred moje izvinjenje što ni u svoje ni u mamino ni u ćerkino ime verovatno neću moći da odgovorim na čestitke, idem konačno da odspavam - napisao je političar na svom profilu na Fejsbuku.

Podsetimo, par je u braku od 2015. godine, a ovo im je prvo zajedničko dete. Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da, iako godinama žive zajedno, supružnici jedno drugom persiraju. Vesna Marković (31) po zanimanju je novinarka i 36 godina je mlađa od svog izabranika.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Predrag Marković/Facebook

Pogledajte još