DOĐI, SAM SAM KOD KUĆE: Mirka Vasiljević prokomentarisala skandaloznu prepisku nepoznate devojke i Vujadina Savića

Društvenim mrežama kruži prepiska koja je vođena između fudbalera Vujadina Savića i nepoznate devojke koja mu se obratila putem Instagrama.

Naime, Savić je na svom profilu objavio fotografiju koja se protivi predstojećem EuroPrajdu. Fotka kaže "Zabranite paradu" i prikazuje siluete muškarca i žene koji čuvaju dete. Nepoznata devojka je odgovorila na njegov stori kontra tagom, objavom iste fotke, ali sa jasnom kritikom fudbalera i aluzijama da on vara svoju suprugu Mirku Vasiljević.

- Savić Vujadin, zabranite paradu dok ja, čovek sa četvoro dece, ostavljam ženu kući da bi jeb*o ku*ve jer nisam išao u vojsku - napisala je devojka.

Fudbaler joj je, međutim, odgovorio u inboksu, kako ona tvrdi skrinšotom koji je objavila, a potom obrisala sa Tvitera - kada je postao viralan.

- Kad si već nekulturna i moram da se spustim na tvoj nivo... još nekih dva, tri dana biću sam kući... pa bi bilo dobro da dođeš, da i tebe izje*em... Ne brini, obavestiću i Mirku o tome. Samo, toliko si zdepasta i debela, nije mi toliko veliki... Ne znam kako ću ti prići. Možda bolje ta šugava usta da ti napunim da manje propagiraš pe*erluk. Nećete šetati! - napisao je Vujadin.

Ona mu je uzvratila.

- Ah, te porodične vrednosti klasičnog seljačine.

On je potom ponovo odgovorio.

- Kao što vidiš, umem i to da budem po potrebi.

Ovim povodom oglasila se i njegova nevenčana supruga glumica Mirka Vasiljević koja je istakla da nije mnogo upoznata da aktivnostima svog supruga u poslednje vreme, ali i naglasila da svako ima pravo na svoj stav.

- Ovih dana sam se sa Vujadinom čula više rutinski, u smislu: 'Šta radiš, gde su deca, kako su deca', nismo razgovarali o drugim temama, jer sam ja bila više oko dece i posla - rekla je Mirka, pa dodala:

- Što se tiče medijskih objava, stavova i svega drugog, svako od nas ima svoj stav, pravo... Ja sam sa njim stupila u vezu kao sa momkom koji se meni dopao, ja sam se njemu dopala. Tada sam se već bavila javnim poslom, on takođe, i od samog starta sam postavila stav da on svoju karijeru u medijima vodi kako on smatra da treba, isto tako i ja. Zajedno smo, otac je moje dece i sve što treba da završimo i rešimo, to radimo u četiri zida, kako je osnovno i kulturno, kako bi trebalo. Za sve ostale stvari, ko šta prihvata da radi, šta piše u medijima... Konkretno, u ovom slučaju, ja se njemu ne mešam ni u šta što radi, što zahtevam da i on ne čini, kada sam ja u pitanju. Ja mu kod kuće kažem svoj stav, šta mislim da je okej, a šta nije, ali on će funkcionisati kako hoće - sam odgovara za sebe, i za pozitivno i za negativno - pokušala je da objasni Mirka za Pink.rs.

Izvor: Nova.rs/Pink.rs
Foto: savicvujadin/Instagram

Pogledajte još