NISMO VIŠE ZAJEDNO, PONOVO JE PRORADIO INAT: Viktorija Mitrović iskreno o ljubavnoj vezi sa Markom Osmakčićem i odnosu sa njegovim ocem Franjom (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostio je učesnike "Zadruge 5" Nevenu Savić, Viktoriju Mitrović i Lazara Čolića Zolu. Oni su se nakon "Zadruge" po prvi put našli oči u oči.

- Ja sam presrećan što sam sa ove dve dame ovde, moje komšinice ih žele za snajke - rekao je Zola.

- Ako se pita Bosa, zna se za koga je ona - rekao je voditelj.

- Pitam se i ja nekad malo - rekao je Čolić.

- Viktorija, zašto si nas lagala da se nisi pomirila sa Osmakčićem? - upitao je Tanasijević.

- Videli smo se nekoliko puta, u jednom trenutku smo se pomirli, ali ne ide to. On radi na svojoj pevačkoj karijeri, a ja radim na sebi - rekla je Viki.

- Ko je koga prvi kontaktirao? - upitao je Darko.

- On je mene i dalje ispitaivao da li je trudnoća bila prava, ja sam mu sve objasnila, iako je on sumnjao. Lepo smo porazgovarali, viđali smo se, ali to nije išlo. Vđali smo se neki vremenski period, ali počelo je opet teranje inata. On je drugačiji napolju, ne mlatara rukama, ne psuje, drugačija je osoba, mada sam i ja drugačija, ali naše nepoverenje se zadržalo, stvarao se pritisak i nije uspelo - rekla je Mitrovićeva.

- Da li si imala priliku da upoznaš pokojnog Franja Osmakčića? - pitao je voditelj.

- Nije on pokojan, ali tražila sam objašnjenje, meni to nije bilo normalno. Ja ne sudim, ali na neki način opravdavam što je to njegovo otac uradio, on je uradio to za svoje dete. Nisam ja olako prešla preko tih stvari. Franja nisam upoznala, nije se namestilo - objasnila je Viki.

- Je l' Franjo znao da se vi viđate? - pitao je Tanasijević.

- Mislim da u početku nije znao, ali da je vremenom saznao. Ne znam šta mu je Marko rekao, ali morao je da mu kaže u jednom momentu - rekla je Viktorija.

- Dobio sam informaciju da si se upoznala sa Franjom - rekao je voditelj.

- Igrom neprilike desio se taj susret, istina je. Popričali smo ukratko nešto. Sve je prošlo u redu, isto tako bi i moja porodica reagovala da su sreli Marka. Čovek je na mestu, niti je agresivan, nije ni monstrum i jako je inteligentan. Udelio mi je par saveta - rekla je Viki.

- Šta on misli o tebi, jel te prihvata kao potencijalnu snajku? - pitao je voditelj.

- On je tu da Marku kaže i uputi, ali opet ako je Marku neka žena dobra, dobra je i njemu. Ne znam kakvo mišljenje ima o meni nakon svega, meni je jako krivo što mi nismo opstali da može da me vidi iz druge perspektive, ali Bože moj. Prvi susret je prošao kako treba - rekla je Viki.

- Vatreno krštenje je dobro prošlo, znači - rekao je Tanasijević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još