ŽELIM DA PATI MANJE OD MENE: Nataša Bekvalac iskreno o odnosu sa ćerkom Hanom

Pop zvezdu Natašu Bekvalac prilično je zbunila izjava njene koleginice Ane Nikolić, koja se ticala pripadnika LGBT populacije i predstojećeg Europrajda, koji će se u septembru održati u Beogradu.

Pre nego što je čula šta je Nikolićeva izjavila, Nataša je dobila komplimente na račun izgleda koji je, kako kažu, nikad bolji, na šta je istakla:

- Kao da sam se vratila na neki prelepi, iskreni put, a to je da se zadovoljavam malim stvarima - da su mi deca dobro, da su mi roditelji dobro, svi koje znam... I baš sam srećna. Mir je najbitniji, a večito tragamo za nemirom i uzbuđenjima koja tako kratko traju, a ustvari onda se vraćamo onome čemu svaki čovek u biti treba da teži, balans i mir - objasnila je Nataša, koja je potom odgovorila na komentare da će njena ćerka Hana "preuzeti njenu slavu".

- To mi liči na neku vrstu konkurencije, a kako majka i ćerka na bilo koji način mogu da budu konkurencija? Želim da u svakom smislu manje pati od mene, da bude mnogo bolja od mene, vanserijska.

Godinama unazad važi priča da na estradi prava prijateljstva ne postoje, da svi jedni drugima podmeću noge, sa čim Nataša nije saglasna.

- Imam najlepša iskustva. Ne mogu da kažem da sam stekla prijatelje, zavisi šta podrazumevate pod tim. Moja prijateljstva su uglavnom duga i intenzivna, ali smatram da ima predivnih ljudi. Možda zato što sam blagonaklona i jako naklonjena ženama, kod mene nikada nećete naći tu vrstu energije kao takmičenje, poređenje... Navijam za žene, znam koliko je teško raditi ovaj posao i jako cenim žene koje rade ovaj posao.

Na kraju razgovora, novinari su upitali Natašu kako komentariše provokativnu izjavu Ane Nikolić na temu Europrajda i pripadnika LGBT populacije. Pevačici se ne dopada ideja o "paradiranju" - istakla je da ni ona ne paradira s krstom vičući: "Strejt sam", a Nataša je bila zbunjena kada su joj novinari rekli šta joj je koleginica izjavila.

- Ne liči mi to na nju. Ja ovo nisam razumela... Niste ni vi? Zajedno smo u tome. Ana je dobronamerna osoba, nemojte da joj zamerite, možda joj se omaklo - zaključila je Nataša.

Izvor: Pink.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još