VRATIO SE STARIM LJUBAVIMA: Edis Fetić na letovanje poveo Zilhu i decu, ali se viđa sa Draganom Mitar?!

Iako je govorio da je na ljubavnu priču sa Draganom Mitar stavio tačku, priča se da bivši učesnik "Zadruge" Edis Edo Fetić ponovo "sedi na dve stolice".

Naime, on je na letovanje odveo decu i svoju bivšu suprugu Zilhu Karišik, od koje se razveo zbog javne preljube sa Draganom Mitar, još u trećoj sezoni "Zadruge".

Edo je posle razvoda uvek isticao da je sa bivšom suprugom ostao u sjajnim odnosima, da se često čuju i kuju zajedničke planove zarad dece, te da niko i ništa to neće promeniti. Da su zaista u korektnom odnosu dokazuju i paparaco fotografije, nastale u Čanju u Crnoj Gori, u jednom restoranu.

Bivše supružnike paparaci su uslikali sa njihovom decom, tokom ručka, i sve je naizgled delovalo idilično, kao pre... Međutim, postoji i "druga stranu medalje". Naime, kako dobro obavešteni izvor tvrdi Edo je nedavno obnovio vezu sa Draganom Mitar, svojom bivšom ljubavnicom i devojkom, sa kojom se, iako mu je žena tu, tajno viđa u Budvi!

- Dragana je dole kod nas već oko nedelju dana sigurno. Tu je sa malim, sladak je, non-stop je oko njega, a dolazi i Edo. Pa, tako je svake godine, otkad ih mi znamo iz "Zadruge". Kriju se, gledaju da ne budu toliko upadljivi, a tajno se viđaju kod nje u hotelu. Deca i bivša žena su mu u Čanju, Dragana u Budvi, Edo je stvarno profesionalac, sve je sebi namestio i natempirao, alal mu vera - priča dobro obavešteni izvor iz Budve, koji je insistirao na anonimnosti.

- Dragana i Edo ništa neće da pričaju za novine, da su se pomirili, jer bi im se ljudi, realno, smejali posle toliko raskida i pomirenja, blamiraju se. Ali vidite, ne mogu jedno bez drugog pa to ti je, kad tad se oni opet spoje. Tu su na moru zajedno, iz Budve uglavnom ne mrdaju, a i Joca mali ga voli - završava priču izvor.

Izvor: Pink.rs
Foto: dragana_mitar/Instagram

Pogledajte još