SAVRŠEN LETNJI MANIKIR: Koje nijanse noktiju će naglasiti vaš preplanuli ten?

Leto je već uveliko u toku, tako da verovatno već imate preplanuli, bronzani ten, a ukoliko niste "dobili boju", sigurno planirate da odete na odmor u nekom skorijem periodu.

Boja noktiju koju ćete odabrati, dodatno će naglasiti vaš preplanuli ten, pa zbog toga nije svejedno za koju nijansu se opredeljujete u zimskim danima, a za koju u letnjim.

Pročitajte predloge koji će vam pomoći da postignete ovaj efekat, pa ukoliko još uvek ne znate kako da ih nalakirate, sa ovim bojama ne možete pogrešiti.

Bela u svim nijansama

Beli lak za nokte omiljen je među trendseterkama širom sveta, a razlog je kontrast svetlog laka za nokte i tamnog tena. Nokti dolaze do izražaja i odlično pristaju uz bronzanu put. Svi tonovi bele su poželjni, a izbor je samo na vama.

Pastelne boje

Ako, ipak, više volite lakove za nokte u boji, a želite da postgnete kontrast kao s belim lakom, tu su pastelne nijanse. Takođe imaju isti efekt kao beli lak, samo u toplijem i vedrijem izdanju.

Crvena i narandžasta boja

Ljubiteljke crvenih noktiju ne moraju ih se odreći preko leta ako žele da budu u trendu. Stručnjaci savetuju jarko crvene boje i one sa narandžastim tonovima. Nokti u narandžastoj ili crvenoj boji odlično se slažu s tamnim tenom.

Svi tonovi plave i zelene

Iako su plava i zelena hladne boje, savršeno se uklapaju uz preplanuli ten. Mint zelena, tirkiznoplava, jarko plava ili zelena i svetle nijanse ovih boja ovog leta jako su poželjne. Nokti u tim bojama sigurno neće proći neprimećeno.

Nude nijanse

Nude boja večiti je klasik u beauty svetu i idealno se uklapa uz sve, pa tako i uz preplanuli ten. S ovom nijansom nikada nećete pogrešiti, a odlična je i ako ne želite previše da ističete nokte.

Izvor: Magazin.novosti.rs/Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još