GRINGO JE SIN MOG PRIJATELJA, BOGAT JE I MLAĐI OD NJE: Lepi Mića otkrio nepoznate detalje o novom dečku Dalile Dragojević (VIDEO)

Pevač Lepi Mića bio je gost Darka Tanasijevića u emisiji "Narod pita". Bivši zadrugar je pre emisije progovorio o gorućim temama koje se proteklih dana provlače kroz medije.

Nedavno se saznalo da se Viktorija Mitrović nakon svega što se izdešavalo sa Markom Osmakčićem, ipak pomirila sa njim i otkrila da je Marijana Zonjić imala intimne odnose sa njim. Pevač je dao svoj sud o ovoj temi koja je šokirala javnost.

- Šta ima Marijana da traži sa Osmakčićem, posle one situacije koja je bila u "Zadruzi". Da ona njega krije od javnosti, od Viktorije... Marijana je na sve spremna zarad malo kadra i popularnosti, šokiran sam.

Lepi Mića takođe je prokomentario sve manje misterioznoh dečka Dalile Dragojević i otkrio do sada nepoznate detalje.

- "Gringo" je sin od mog dobrog prijatelja, ima oko 25 godina, imućan je, ali ne bih otkrivao ništa. Detalje ne znam, ali kakva će veza da bude...

Pevač je progovorio o odnosima nakon izlaska iz Bele kuće i priznao sa čime se suočava.

- Ja sam sa svima u korektnim odnosima, kada greše ja kažem, kada budu super, ja pohvalim, nisam birao stranu. U telefonu imam razne kletve i uvrede jer sam navodno na Dalilinoj strani, čak me je i kuma napala da radim protiv nje... Ja stvarno više ne znam.

Na samom kraju progovorio je o ljubavnoj vezi Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića, koji već neko vreme uživaju na svom prvom zajedničkom letovanju.

- Nek su oni meni živi i zdravi. Ne mogu da sudim o vezi koja je nekih 40 dana traje napolju, polako. Treba da prođe neko vreme, dve tri godine, da bi mogli da budemo sigurni da je neka veza dobra. Pustimo vreme da pokaže svoje.

Izvor: Pink.rs
Foto: Tik Tok/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.