BILA JE GOLA I BOSA, SAGRADILA SAM JOJ KUĆU: Venčana kuma Dalile Dragojević iznela šokantne optužbe na njen račun

Kuma Dalile Dragojević, Goca Vasić otkriva sve mračne strane drugoplasirane zadrugarke, kao i njenu ljubav prema bratu Dejana Dragojevića, Davidu Dragojeviću.

- Ja se vraćam sa puta koji je bio fantastičan, bila sam na odmoru u banji, sve je bilo lepo, do ponedeljka uveče, kada mi se desila velika neprijatnost, da je faktički moj kraj odmora pretvorila u pakao!

- To što se desilo, desilo se moje uključenje u program na televiziji "Pink", gde sam se javila zbog bivše kume, ja nju odavno zovem bivšom. Gospođu nazvala sam je sa leve ili desne strane, u zavisnosti kako sedi, a onda je ona počela. Zna ko sam, pa ovo, pa ono, ali ja sam nju jednostavno izbrisala iz života - rekla je bivša kuma Dalile Dragojević.

Goca potom objašnjava zbog čega je došlo do sukoba između Dalile i nje, kao i da do obećanog ručka nikada nije došlo.

- U emisiji se iznervirala, jer nije očekivala da ću se javiti. Kada je ona u prošloj emisiji putem svoje manipulacije, ne sad u ponedeljak, nego u prethodnoj emisiji, zbog jednog ručka, rekla da će da dođe u Šabac, mislila je da je to sve zakopano, taj ručak se nije desilo, niti me je odblokirala. Ja da želim nju da pratim, njen profil je otvoren, mogu i sa muževljevog profila. Ona je mene pozdravila putem Marijane Zonjić. Kada sam joj ja u ponedeljak rekla da je lažljivica, ona je mene pitala zašto, ja sam rekla da je o meni pričala, kada je gostovao Marko Đedović, pitao me je zar ne idemo na ručak, ja sam rekla da li se ja zaista prodajem za jedan ručak. Da ja nju ne bih otkrila do kraja, ona je mene prekidala. Rekla je da ostavimo nešto i za ručak, sad neću da ostavljam ništa! To je, najvulgarnije poruke, koje sam ja u životu pročitala, dobila od nekoga, to su bile kada je ona meni ispisala te poruke, kada sam prestala da joj šaljem poruke. Prvo je ispisala te poruke, nikada nisam dobila takve poruke - rekla je Goca i dodala:

- Dešava se njen rođendan, skuplja se novac, kao i sve vreme, ona je došla i gola, i bosa u prethodni rijaliti, na ime Mace Diskrecije, Dalila Moreno, ja stvarno ne znam ko se stidi svog imena.

Na pitanje da li će podneti tužbu protiv Dalile Dragojević, Goca kaže:

- Ovog puta zanemarujem čaše, flaše, vode i sve ostalo! Sve to ni malo nije jeftino bilo, može da se pogleda Dejanov snimak, gde je on rekao celu istinu, Dejan je živeo sa njom, gde je odmah prepoznao glas i rekao: "Kumo, ti si". Koverat je bio jako debeo i račun i sve. Ja ću Dalilu da tužim upravo zbog toga što je pročitala moj broj telefona, kada je Marijana dopunjavala, bukvalno, ja sam se osećala i rekla upravo tako i to se čuje: "Zamolila bih tri čavke, ako mogu ja nešto da progovorim, pa onda jedna po jedna da udare repliku". Marijana je rekla da je ona njen drveni advokat, ona će biti svedok na sudu!

Na pitanje da li će Dalilina majka Emina Mujić biti svedok na suđenju, Goca odgovara:

- Ja ženu niti znam, niti smo imale kontakt, niti je ona meni poslala ikada poruku. Ja naprotiv, nikada nisam pomenula njene roditelje, ni oca, ni majku, ni bilo šta što se tiče toga. Pomenula sam izgradnju kuće, kada kaže da je to njena kuća, tu kuću smo radili mi, mi svi koji smo učestvovali, koji smo davali novac. Ja bih se pre nazvala u tom momentu podrškom, a ne fan. Bile su dve adminke, koje su upravo znale na koga da se oslone, tako da sam ja nedeljno trošila 5 do 10 hiljada dinara na nju. Ona nije imala pravo na prsten, jer je imala veridbu sa Mladenom Vuletićem, oni nisu imali stvari, nisu imali cigare. Tako da smo mi za sve davali, ja sam tad lično kupovala!

Dalila bivša kuma iznela je sumnju da je ona zapravo bila zaljubljena u Davida Dragojevića.

- Ja njoj jesam bila prijatelj, da nisam bila prijatelj, definitivno sam umela da se uključim, da se sakrijem i da joj uputim reči kritike i kada popije, i kada su bile žurke, kada je provlačila Aleksandru Subotić medu kroz međunožje, onako pijana, postoje klipovi. Da takve stvari ne radi. Njoj se svideo David, što kaže, međutim, njemu se svidela Aleksandra. To jeste činjenica.

Na pitanje da li Dalila i dalje želi da bude sa Davidom, bivša kuma odgovara:

- Šta znam, meni je jako neobično, ja imam devera i meni je neprijatno da ga uhvatim tako da ga zgrabim, velika ljubav, svi smo naši, da ne kažem nastavak, meni dođe to nebulozno. Dejan nije Dalilin tip, na šta je ona navikla, to smo mogli da vidimo i iz primera Vuletića, sa kojim se gađala sa kantama za smeće i slično, tu je bila večita borba, ko preživi, neka priča.

Izvor: Republika.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još