MAJKA I SIN U RUŽIČNJAKU: Maša Terzić objavila prve fotografije naslednika Kolje (FOTO)

Pre tačno mesec dana sin Maše Terzić, ćerke generalnog direktora "Crvene zvezde" Zvezdana Terzića, došao je na svet, a ponosna mama sve do danas izbegavala je da dečaka predstavlja javnosti, vodeći brigu prvenstveno o njegovom zdravlju i intimi. Budući da je maleni Kolja, kako mu je ime dala, presladak i već osvaja srca njenih prijatelja i članova porodice, atraktivna brineta, koju javnost zna po vezi sa Veljkom Ražnatovićem, poklekla je pred izazovom i ipak fotografiju sina objavila na "Instagramu". Na njoj njih dvoje poziraju okruženi hiljadama crvenih ruža, koje je Maši poklonio budući suprug, a Koljin otac.

Foto: masaterzzic/Instagram

Veliku pažnju javnosti privukao je ovaj Mašin potez, a osim komentara koliko je dečak sladak i lep, ispod slike pojavila su se i zapitkivanja ko je misteriozni biznismen kojem je ćerka Zvezdana Terzića rodila dete. Ono malo što se zna jeste da je u pitanju poslovni čovek, sa razvijenim i vrlo uspešnim biznisom koji izbegava medije i pojavljivanja na javnom događaju. Zna se i da je Mašu romantično zaprosio kao i da će je oženiti na destinaciji van Beograda.

Zaljubljeni par planira da se venča na egzotičnoj destinaciji uz prisustvo 50 zvanica, a sin Maše Terzić imaće počasno mesto i zadatak, stoga se sa svadbenim veseljem čeka da on malo poraste.

Foto: masaterzzic/Instagram

Izvor: Story.rs
Foto: Instagram

Pogledajte još