IMALA SAM PROBLEME ZBOG TEBE: Dalila Dragojević se uključila u emisiju u kojoj je gostovao Anđelo Ranković (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila je učesnike "Zadruge 5" Sandru Rešić, Anđela Rankovića i Lepog Miću.

U toku emisije telefonskim putem uključila se gledateljka Ivana iz Beograda.

- Pozdrav za sve u studiju, za Miću posebno, drago mi je što pomažete ljudima, izgledate kao osoba bez emocija, a onda sam čula to, i kupili ste me za ceo život. Sandra, bravo, pesma je super, imaš i stas i glas, a fali ti samo pravi muškarac. Anđelo nije pravi muškarac za tebe, uz jaku ženu ide jak muškarac, on nije dovoljno jak - rekla je gledateljka.

- Moram da pitam Anđela, da li stvarno nisi mogao da ispratiš Dalilu Dragojević? - upitala je gledateljka.

- Nismo mi bili u vezi da bih ja nju pratio. To je bio flert, strast. Nisam ja imao šanse, nije bila nijedna, ona je izabrala svoj put. Izgubila je svoju šansu kada se pomirla sa Filipom ikao je bila u priči sa mnom - rekao je Anđelo.

- Imali su oni ljubav i zaluđenost, video sam ja to, ali prvo i glavno je bila ta ljubav, on nije mogao da se odovoji od nje koliko god su pričali da žele da prekinu. Proradio je i njemu ego kada smo se mi muvali... Svi smo pretpostavili da će to pući, jer se sve desilo, bilo je najgorih stvari i reči - pričao je Ranković.

- Ma oni su svuda pričali, samo da izdržimo ovde, videćemo napolju. Imamo tu Maju koja se borila u "Zadruzi", a van je boli ku*ac - rekao je Mića.

Voditeljka je potom počela da čita pitanja sa Tvitera o ljubavnoj vezi Sandre i Anđela.

- Mene to više ne zanima, gotovo je to odavno - rekla je Sandra.

- Kako misli da je umetnica Dalila i da joj se to dopada, a "Televisa presenta" pokazuje kakva je glumica - pročitala je Ivana.

- Ja sam Dalilu prokomentarisala kao rijaliti igrača - rekla je Sandra.

- Pa sada mi je Anđelo jasan, ni on ne zna šta želi - glasio je tvit.

Dalila Dragojević o kojoj je bilo reči u emisiji se oglasila.

- Niko Anđela nije zvao na piće, ja sam odgovorila na pitanje. Ja njemu nisam nanela zlo, iako je on umislio to, a moram da kažem da sam imala problema zbog njega, a on je pomno pratio šta se dešava kod mene. On je hteo da se pozdravi na Košutnjaku, ali ja nisam - rekla je Dalila.

- Ja ne želim da ostavljam prostor ni za šta. Ona je sama rekla da je igrala igru. Nemam ništa loše da kažem, prihvatam izvinjenje - rekao je Anđelo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još