BIVŠI ZADRUGAR ISPUNIO ŽELJU SUPRUZI: Maja i Alen Hadrović prvu godišnjicu braka slave u Hrvatskoj (FOTO)

Učesnici četvrte sezone rijaliti programa "Zadruga" Maja i Alen Hadrović proslavljaju danas prvu godišnjicu braka.

Zaljubljeni par u Hrvatskoj obeležava ovaj važan datum, odakle se Hadrović oglasio na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

- Prva godišnjica braka! Šta reći, a da već nije rečeno, pokazano, dokazano i ispunjeno! Jedna stvar nije ispunjena, a to je da nikada nisi bila u Dalmaciji (a obećao sam ti još davno da ćemo ići), odakle su ti koreni, pa evo na današnji dan, kad smo izgovorili sudbonosno "da", došli smo da vidiš odakle ti je majka, da vidiš lepu Dalmaciju i da uživamo zajedno u njoj! Srećna nam godišnjica braka, saputniče moj voljeni i najveća ljubavi - napisao je Alen pokraj fotografije na kojoj pozira kraj voljene žene i otkrio zbog čega svoju prvu godišnjicu slave u Dalmaciji.

Podsetimo, Maja i Alen započeli su svoju romansu pred kamerama televizije "Pink" na rijaliti imanju u Šimanovcima. Iako mnogi nisu verovali u njihove emocije, oni su dokazali suprotno i 20. avgusta prošle godine zavetovali se na večnu ljubav. Kao kruna skladnog odnosa na svet je 26. decembra došao njihov sin Vuk. Dvadesetpetogodišnja Maja iz prvog braka ima sina Andriju, kojeg je Alen prihvatio kao svoje dete.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: alenhadrovic_/Instagram

Pogledajte još