Zagrevanje za Exit na Oficirskoj plaži

Exit vilidž na Petrovaradinskoj adi, stecište veselih kampera spremnih za provod iz svih krajeva sveta, ne samo da ima sjajnu lokaciju i jedinstvenu atmosferu, već pravi i sjajne žurke. Večeras i sutra uveče svi zajedno ćemo se zagrevati za Exit uz dobru muziku, posetioce iz celog sveta i fenomenalno letnje vreme!
Ove godine Exit vilidž u svom novom ruhu otvara vrata za sve putnike namernike, tako da će deo Vilidža na plaži biti otvoren za sve.

Utorak, 5. jul i sreda 6. jul su noći u kojima ćemo slaviti početak predstojećeg, dvanaestog Exita. Noć, plaža, dobra mjuza, novi ljudi, dve bine, besplatan ulaz - imamo sve što nam treba. Program na Reggae One Love bini danas počinje već u 15h i trajaće sve do ponoći, uz reggae legende Wenti Wadadu, The Floss i Midnight.

Na Green Guerilla bini program počinje u 21h i nastupiće didžejevi M-Tech, Necone & MC Rasheed, kao i DJ Rahmanee. I u sredu program na Reggae One Love bini počinje već u 15h sa Terror Tone, Bongo Kanny, Ammoye i Wenti Wadadom. “Zeleni gerilci” će u sredu od 21h napraviti pravu feštu uz DJ Flipa, The Good Guys, Boris Noiz i Dan Proxy!

Prvi dan preko dve hiljade kampera! Prvog dana otvaranja Exit vilidža u kampište festivala pristiglo je preko 2 000 posetilaca iz celog sveta, među kojima su preovlađivali, pored srpskih kampera, oni iz Velike Britanije, Holandije, zemalja iz regiona, kao i volonteri Exit festivala.

Pogledajte još