ON JE TREBALO DA BUDE SEKSUALNA AVANTURA KOJA ĆE MI NAHRANITI EGO: Goca Tržan proslavila 11 godina ljubavi sa Rašom Novakovićem

Goca Tržan nedavno je proslavila 11 godina ljubavi sa svojim suprugom Radomirom Rašom Novakovićem i otkrila da nije bio plan da se njihova veza pretvori u bark.

- Na početku, barem što se mene tiče, to nije trebalo da bude ni brak ni veza na duže staze, to je trebalo da bude jedna seksualna avantura koja će da mi nahrani ego, ali ispostavilo se drugačije - rekla je Goca.

Raša i Goca imaju nesuglasice, a ona je otkrila razlog zbog koga one nastaju, u pitanju je njena ćerka Lena Marinković:

- Ja sam stroga, pa je kaznim, a onda popustim, pa mi Radomir kaže da je ne kažnjavam toliko ako ne mogu da ispunim. Uglavnom se oko posla i oko Lene, kao i svi roditelji koji imaju decu.

Goca je istakla da nestrpljivo čeka da se renovira "Sava Centar" i da bi želela da upravo tu održi koncert. Ovo mesto za nju ima posebnu vrenost, jer je tu jednom prilikom održala koncert za samo jednu osobu, njenog tadašnjeg dečka.

- To je mesto koje je pravo za mene i sigurno ću napraviti koncert, jedva čekam da se završi renoviranje. Sada se ne zabavljam sa osobom koja bi mogla da kupi sve karte - ispričala je Goca.

Izvor: Nova.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još