ZAJEDNO SMO JAČI: Tanja Savić sa sinovima Maksimom i Đorđem uživa na odmoru (FOTO)

Poznata pevačica Tanja Savić nakon ljubavnog brodoloma sa nekadašnjim suprugom Dušanom Jovančevićem, duže od godinu dana sa njim je vodila borbu za starateljstvo nad sinovima Maksimom i Đorđem.

Tokom 2020. i početkom 2021. godine popularna folkerka bila je glavna tema domaćih medija budući da je otac njenih sinova, bez njenog znanja odveo mališane u Australiju i zabranio im kontakt sa njom.

Nakon mučne borbe pred sudom, Savićeva je uspela da dobije starateljstvo nad sinovima i od kraja juna prošle godine dečaci žive u Srbiji.

Pevačica, koja je popularnost stekla tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", trudi se da svojim naslednicima ispuni sve želje, te da nadoknadi vreme koje su proveli razdvojeni.

Zgodna crnokosa dama poslednje dane avgusta iskoristila je da sa svojim mališanima otputuje na odmor. Savićeva se oglasila na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram i objavila fotografiju na kojoj grli sinove i kratko poručila:

- Zajedno smo jači!

Nakon objave tridesetsedmogodišnje folkerke usledili su komentari njenih fanova, koji su joj poželeli lep odmor i poručili da je ona majka za primer, te da je pravda konačno pobedila.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još