VEĆ SU STIGLE PRVE MEDALJE I PEHARI: Nikola Rađen progovorio o sportskim uspesima naslednica Tee i Nine

Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen tople letnje dane uglavnom provodi radno, a svaki slobodan trenutak posvećuje ćerkama Tei i Nini, kao i izabranici Milici Ristić. Kao u vreme dok je aktivno igrao, tako i danas, kada je na čelu "Akademije talenata", zbog obaveza je često na putu, ali ne krije da ga rad sa mališanima ispunjava i usrećuje. Ovih dana boravi u Beogradu, gde pravi planove da kraj godine dočeka na drugom kontinentu.

- Veći deo leta proveo sam radno, van Beograda. Maksimalno sam angažovan oko naše akademije, organizovali smo obuku plivanja i vaterpola u nekoliko gradova, među kojima su Atina, Gračanica, Banjaluka, Požarevac. Veoma sam ponosan na činjenicu da nam je više od osamsto mališana ukazalo poverenje. Potrudili smo se da im na najbolji mogući način približimo vodene sportove - kaže Nikola, ne krijući zadovoljstvo što je njegova akademija otvorila vrata i u Grčkoj, zemlji u kojoj je kao vaterpolista ostavio neizbrisiv sportski trag.

Sa devojkom Milicom, koja se bavi pevanjem, deo odmora proveo je u Atini.

- Krajem juna i početkom jula posetili smo glavni grad Grčke, trudeći se da se što bolje odmorimo i napunimo baterije za nove radne pobede. Istovremeno, oboje smo želeli da poslovno leto započnemo iz Atine, svako u sferi svog posla. Milica je imala susrete sa grčkim autorima i budućim saradnicima, a ja oko Akademije.

Nikola je, ipak, na prvom mestu otac, a o ćerkama govori sa mnogo ljubavi i ponosa.

- Mlađa Tea u septembru kreće u sedmi, a starija Nina u osmi razred. Veoma su dobre učenice, to je najvažnije. U ovoj fazi odrastanja na prvom mestu je škola, pa sve ostalo. Naravno, Ana i ja se trudimo da im izađemo u susret i kada je reč o ostalim stvarima koje ih interesuju, a mi ih kao roditelji smatramo korisnim. Istina, dok su na raspustu, najviše ih zanima da sa drugarima budu van kuće. Ovog leta boravile su na odbojkaškim kampovima, rekao bih da su se odlično zabavile.

Iako su se sa tatom svojevremeno slikale na bazenu, devojčice su sportski gen koji su nasledile usmerile na odbojkaški teren.

- Izuzetno smo ponosni što se Nina i Tea uspešno bave sportom koji su same izabrale i koji vole. Pronašle su se u odbojci, s nestrpljenjem čekaju svaki trening i utakmicu. Iskoristiću priliku da se pohvalim svojom decom, jer su već stigle prve medalje i pehari.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: nikola_radjen/Instagram

Pogledajte još