POSLE DVA MESECA VEZE: Raskinuli Maja Marinković i Petar Peca Raspopović

Petar Peca Raspopović ostavio je Maju Marinković, piše "Kurir". Njihova turbulentna veza nakon brojnih uspona i padova se nakon dva meseca završila.

Bivši partner Aleksandre Subotić, s kojom ima dete, rešio je da stavi tačku na vezu s njenom doskorašnjom najboljom drugaricom jer nije mogao da toleriše starletine nagle promene raspoloženja, izlive besa i ljubomore. Njih dvoje su već zbog njenog ponašanja imali krizu u vezi, a sada je definitivno kraj. To za "Kurir" potvrđuje Pecin blizak prijatelj kojem se poverio.

- To je to, Pecu je prošla Maja. Očekivano. Kao što ga je prošla Aleksandra, tako ga je prošla i njena drugarica. Jeste mi drug, ali čovek voli žene, a neće da toleriše njihove gluposti, neprijatne situacije, izlive besa, histerije. Peca jeste slab na nežniji pol i one koje su atraktivne i poznate, međutim, kad ga naljute, to je kraj - rekao je izvor.

Prema njegovim rečima, do raskida je došlo na primorju, i Marinkovićeva je to teško podnela.

- Ako ne grešim i ako sam ga dobro razumeo, ona je ostala u Crnoj Gori, a on se vratio u Srbiju. Nije joj bilo svejedno, jer je bila uverena da će da ga prođe posle sat-dva nakon zustre svađe. Ovoga puta nije tako. Znam da joj nije svejedno jer je pored njega uživala kao bubreg u loju, ali da je umela da se ponaša, sve bi bilo drugačije - dodao je izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još