LUKSUZ BEZ GRANICA: Od čijih para Adaktarovi voze preskupe automobile, žive u vili vrednoj 3.000.000 evra i putuju privatnim avionom?!

Iako milionski projekat Pink televzije "Adaktarovi" startuje u petak 26. avgusta u 22 časa, javnost i društvene mreže već nedeljama gore od komentara baveći se tajnim životom Adama Adaktara i njegove omražene porodice.

Adaktarovi nisu još ni počeli da se emituju, a Srbija i region ne prestaju da bruje o čuvenoj porodici, njihovom tajnom životu, bogatstvu koje su stekli i svim kontroverzama koje ih prate.

Putovanja na egzotične destinacije i odsedanje u basnoslovno skupim hotelima, vila na Dedinju sa bazenom, garderoba sa potpisom najpoznatijih svetskih dizajnerskih brendova - samo su neke stvari koji čine megalomanski život Adama Adaktara i njegove porodice! A svi se pitaju samo jedno – odakle pare za sav taj luksuz?!

Mnogi u Srbiji su već godinama u poslu sa obrvama, ali od toga nisu profitirali ni blizu kao Adaktarovi. Za samo pet godina Adam je otvorio nekoliko lokala na najtraženijim lokacijama u Beogradu. Kako saznajemo, Adaktarovi su vlasnici nekoliko luks nekretnina u Beogradu, a ona koja najviše upada u oči jeste vila na Dedinju sa velelepnim dvorištem i bazenom. Kako se šuška u beogradskim krugovima vrednost Adaktarove vile je čak 3.000.000 evra!

Prema tvrdnjama našeg dobro obaveštenog izvora bliskog čuvenoj porodici njihova luksuzno opremljena vila ima čak 700 kvadrata i opremljena je najskupjim nameštajem naručenim u inostranstvu!

Foto: Promo

VOZNI PARK VREDAN 500.000 EVRA!

Bahati život Adaktarovih nema kraja. To pokazuje i vozni park ove imućne porodice koji se procenjuje na više od pola miliona evra! Svi se sećamo bizarnog otkrivanja pola prvog Adamovog deteta, kada je njegov džip marke "Maserati" bio ofarban u plavu boju. A onda je njegova majka Alis za otkrivanje pola trećeg deteta, isti taj automobil ofarbala u roze, bez Adamovog znanja što je Boga obrva, kako ga mnogo nazivaju, veoma razljutilo!

Adam ne bi bio Adaktar da nije našao rešenje, pa je kao od šale kupio novi džip i to marke "Mercedes-Benz G 500" vredan 200.000 evra!

Pored ovog najnovijeg četvorotočkaša i džipa "Maserati Levante", koji košta 105.000 evra, Adam se u svom voznom parku može pohvaliti i automobilom marke "BMW 520" koji košta 52.000 evra, sportskim kolima "Porshe Boxster" koja su vredna 78.000 evra i džipom "Ranger Rover - Land Rover Sport" koji košta 74.000 evra.

I onda se, logično, nameće pitanje – odakle dolazi bogatstvo porodice Adaktar? Kako su uspeli da za samo pet godina od biznisa sa obrvama dođu do luksuznih nekretnina, lokala i voznog parka od kojeg se svima vrti u glavi. Da li možda neki moćnik stoji iza Adaktarovih?

Kao i sve vezano za Adaktarove, i njihovo bogatstvo je i dalje pod velom tajne, ali nema sumnje da ćemo neke odgovore dobiti upravo kroz rijaliti koji će ogoliti živote ove misteriozne porodice.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Pogledajte još