OČAJNA NAKON RASKIDA, VRATILA SE KOD TAKIJA: Maja Marinković strahuje da će se Peca pomiriti sa Aleksandrom Subotić

Starleta Maja Marinković ponovo se našla u centru skandala kada je okončala svoju kratkotrajnu vezu sa Petrom Pecom Raspopovićem zbog koga je izdala prijateljicu Aleksandru Subotić kojoj je preotela partnera.

Sada se oglasio izvor blizak bivšim ljubavnicima i otkrio šta se dešava u domu Marinkovića od kako se Maja vratila iz Crne Gore u kojoj je boravila sa Pecom pre nego što su raskinuli.

- Istina je da je Maja neraspoložena i uznemirena. S jedne strane, zbog njega i njihove veze izgubila je drugaricu koja joj je zaista bila iskrena, a sa druge više neće moći da uživa i baškari se u luksuzu koji joj je Raspopović pružao. Vratila se kod Takija u stančić, nije joj svejedno. Histeriše i samo se svađa sa Takijem jer je svesna da on ne može da joj omogući sve ono što joj je Peca davao svakodnevno. Da ne pričam o strahu koji ima jer se plaši da će se Petar vratiti Subotićevoj. Ona misli da će se oni pomiriti, a u tom slučaju, izvukla je deblji kraj jer je ostala i bez dečka i bez najbolje drugarice. Novinari ne prestaju da je zovu, a ona sebi ne može da prizna i pomiri se sa činjenicom da je ispala glupa.

Izvor: Blic.rs
Foto: takitadza/Instagram

Pogledajte još