Propao Raćin transfer u Vitese?

Svi papiri su na našoj strani. O svemu sam se s čelnicima Vitesea dogovorio tokom pregovora u Kanu i Milanu i zar neko misli da bismo krenuli u Holandiju da sve nije utanačeno. Igrač je u svim situacijama zaštićen, klub stoji iza njega, pa je najlakše sve skriviti na pleća menadžera – ogorčen je Jovica Radonjić, zastupnik srpskog reprezentativca.

Radonjić tvrdi da se unapred dogovoren posao izjalovio zbog ljudi iz Vitesea.

Neko je poslao u etar informacije o visini moje provizije. Naravno netačne. Lansirana je priča da igrač postavio uslove o visini godišnje plate od 800.000 evra. Ni to nije istina. Tražili smo 700.000, smatrajući da je to suma odgovarajuća Petrovićevim kvalitetima, ali smo kasnije pristali da je drastično spustimo, samo da bi se dogovor sklopio. Nije vredelo.

Na srpskim portalima osvanula je informacije da Radonjiću pripada pola miliona evra od Partizana i duplo veća suma provizije od Vitesea, ali…

Brojke nisu tačne. A čak i da su pogodili, bio bi to prvi slučaj u istoriji fudbala da se objavi kolika je komisija menadžera. Istina je da pojedinci iz Vitesea izvrgavaju dogovor i sad Partizanu umesto dve i po miliona, nude samo milion i po evra.

Priču o neverovatnim danima u Holandiji, Radonjić završava sledećim rečima:

Četiri i po godine sam sa Petrovićem, da sam ga jednom prevario okrenuo bi mi leđa ili se pobunio za deo koji meni pripada. Pošto su svi papiri na našoj strani, spremni smo da isteramo stvar na čistac, pa ako se danas ne desi preokret, angažovaćemo advokata i prijavićemo slučaj Arbitraži, jer smo sigurno da ćemo dobiti spor.

Izvor: www.zurnal.rs

Pogledajte još