HUMA KOTOR BAY HOTEL & VILLAS: Mesto gde mitovi postaju stvarnost

Bilo da planirate veličanstvenu večeru, svrsishodni sastanak, prelepu promociju, veselo venčanje ili radosni rođendan, naš posvećen i profesionalan tim će učiniti da događaj o kojem maštate postane stvarnost.

Hotel Huma Kotor Bay Hotel & Villas, lociran je u srcu Bokokotorskog zaliva u istorijskom naselju Dobrota. Ovaj mediteranski dragulj predstavlja oazu sa pet zvezdica, nudeći besprekoran smeštaj, namenjen iskusnim putnicima, avanturistima i onima koji traže mir i elegenciju.

Pored prozračnih, svetlih soba, hotel svojim gostima nudi najlepšu peščanu plažu u zalivu sa Virtu beach barom, dva infinity bazena, luksuzan Shanti Spa centar, tri konferencijske sale i dva fantastična restorana.

Mudra Art Cuisine je fine dining restoran sa najtalentovanijim mladim šefom kuhinje na Balkanu, a i šire – Aleksandrom Kerekešom, koji za goste sprema hranu inspirisanu Mediteranom i bogatstvom crnogorske flore i faune. Restoran se pored neprikosnovene hrane ističe i romantičnim ambijentom i prelepom pozicijom, tačno na vodi.

Lola Braza je Sushi i Nikkei restoran, u kojem se služi fuzija azijske i peruanske kuhinje, na terasi sa koje se pruža nestvaran pogled na okolni pejzaž koji odlikuju okomite crnogorske planine i modro Jadransko more.

Oba restorana su dostupna za organizaciju svih vrsta proslava, a naš iskusni tim će učiniti da svaki trenutak bude jedinstven i nezaboravan. Sale za sastanke su vešto projektovane da ponude prostor za predavanja za do 70 ljudi, ali i za veći broj manjih pojedinačnih sekcija. Raznovrsni dodatni sadržaji, od sportova na vodi, preko stonog tenisa, društvenih igara i planinarenja, do vinskih tura, manastira i mauzoleja, idealni su za teambuilding-e, ali i sve one koji uživaju u aktivnijem odmoru.

Dođite da zajedno stvaramo magiju.

www.humahotel.me

Pogledajte još