PRERANO JE, ALI NIKAD SE NE ZNA: Dalila Dragojević progovorila o veridbi sa Gringom

Dalila Dragojević i njeno učešće u petoj sezoni "Zadruge", definitivno je ostavilo pečat i sa sobom nosi mnoge gradske priče i spekulacije.

Nakon turbulentnog perioda koji je ostavila u odajama Bele kuće, Dragojevićka se ne zaustavlja i nastavlja da živi punim plućima, te često putuje po regionu i stiže na sve strane.

Njoj su se dogodile emocije sa čuvenim "Gringom", o kome Dalila nikada zvanično i konkretno nije rekla ništa sem da simpatije postoje i da odnos nije definisan. Ova mistična priča već danima puni domaće portale i novinske stupce, te se delirijum oko ove teme nastavljao.

Prethodnu noć, napravila je pravu pometnju, kada je na svom storiju na Instagramu objavila fotografiju poklona (prstena) koji je dobila i otkrila da je upravo rekla "da".

Ubrzo se podigla velika prašina i svi su brujali o tome da Dragojevićka ponovo staje na ludi kamen, a samo za Pink.rs, Dalila je otkrila istinu i pravu pozadinu svog poteza od protekle noći.

- Sprdam se, naravno! Kad vidim na šta se ljudi sve primaju, naravno da se sprdam! A možda bude i istina, nikad se ne zna... Ako ćemo realno, malo je još uvek prerano za sve to... - rekla je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.