Omiljena boja otkriva kakvi ste u krevetu

Saznajte kakve sve muškarce, po pisanju magazina "She" treba da izbegavate, odnosno sa kojim pripadnikom jačeg pola će vam se zabava u spavaćoj sobi zauvek urezati u sećanje!

Crvena
Budući da je reč o snažnoj boji, osobe koje obožavaju ovu nijansu, uglavnom su strastveni ljubavnici. Ukoliko se u krevetu nađu dve osobe koje preferiraju crveno, nezaboravno seksualno iskustvo je zagarantaovano.

Plava
Ljubavnici kojima je plava omiljena boja su takođe strastveni i uvek se trude da zadovolje partnera. Oni jednostavno uživaju u svakom trenutku tokom vođenja ljubavi.

Zelena
Za razliku od "crvenih" i "plavih", "zeleni" ljubavnici nisu toliko strastveni, ali valja napomenuti da su to iskrene i verne osobe.

Crna
To su uglavnom osobe kojima u seksu ništa nije strano. Imaju bogato seksualno iskustvo i bez obzira na raspoloženje, uvek su spremni za ovu vrstu zabave.

Bela
Budući da su čistoća i mir glavna obeležja bele boje, možete pretpostaviti kakvo ćete seksualno iskustvo doživeti ukoliko se u krevet uputite s osobom kojoj je ovo omiljena boja. Međutim, ako vam je samo do nežnih poljubaca, psiholozi tvrde da ih s takvim partnerom neće nedostajati.

Žuta
Riječ je o osobama koje u krevetu ne preuzimaju inicijativu, međutim ukoliko partner preuzme stvar u svoje ruke, brzo će mu se prepustiti.

Pogledajte još