Muzika jača od bombe

Jedna od najavangardnijih pojava hrvatske muzičke scene Josipa Lisac održala je, posle 17 godina koncert u Beogradu.
Koncert u  Centru "Sava" bio je od prve sekunde nabijen emocijama i nostalgijom, pa i nije čudno što su karte rasprodate nedelju dana unapred. Klasikom „Ave Marija“ obrađenim na osobit način,  počeo je ovaj muzički doživljaj, koji je trajao više od dva sata. Mrlju na  nastup bacila je nečija neslana šala, da je u sali postavljena bomba. Nastup je zbog toga kasnio više od pola sata. Ali muzika je pobedila bombe i mržnju. Neobičnim baršunastim glasom i osobenom pojavom Josipa Lisac, je ponovo osvojila beogradsku publiku i dokazala se ne samo kao muzički umetnik već i šou-majstor. Nastup koji je na momente podsećao na najbolje koncerte Frenka Sinatre, publika je propratila burnim ovacijama.
Uz odličnu rasvetu i ozvučenje, Josipa Lisac je više od dva sata pevala stare i nove hitove. Publika je najbolje reagovala na pop klasike „Hir“, „Danas sam luda“, „Magla“ ...
- Drago mi je da sam među ljudima koji se razumeju – rekla je Josipa, duboko se klanjajući publici, među kojima je bila i neprikosnovena zvezda stare Jugoslavije Đorđe Marjanović. Turneju po Srbiji hrvatska umetnica nastalja nastupom u Novom Sadu koji je zakazan za 8. jun.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.