SKUPOCENI SAT SA POSVETOM: Dalila Dragojević pohvalila se Gringovim poklonom pred prvu mesečnicu njihove veze (VIDEO)

Učesnica rijaliti programa "Zadruga 5" Dalila Dragojević nakon napuštanja imanja u Šimanovcima raskinula je turbulentnu ljubavnu vezu sa Filipom Carem, zbog kojeg je stavila tačku na četvorogodišnji brak sa Dejanom Dragojevićem.

Ubrzo nakon ljubavnog brodoloma sa kontroverznim Hrvatom, Dalila je na svom nalogu na društvnoj mreži Instagram počela da objavljuje snimke sa misterioznim muškarcem, sa kojim je otputovala na letovanje u Crnu Goru.

Rijaliti zvezda nije želela mnogo da govori o svom novom izabraniku, već je samo otkrila da je konačno srećna u ljubavi. Njegovo ime još uvek niko ne zna, a straleta iz Šepka dala mu je nadimak "Gringo".

Popularna dvadesetosmogodišnjakinja još uvek nije objavila nijednu njihovu zajedničku fotografiju, ali se sinoć svojim fanovima pohvalila skupocenim poklonom novog dečka.

Naime, ona je objavila snimak u kom se može videti sat marke "Roleks" na kome je ugraviran datum 30.7.2022, te se pretpostavlja da je to dan kada su započeli ljubavnu vezu.

- Dugo smo ga čekali... i na kraju dočekali... sa posvetom... Gringo - napisala je Dalila pokraj klipa poklona koji je dobila.

Inače, kako pišu domaći mediji, cena ovog sata je oko 15.000 evra.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Tik Tok

Pogledajte još