DEVETNAEST GODINA MLAĐI: Daru Bubamaru muva fudbaler "Atletiko Madrida"

Četrdesetšestogodišnja pevačica Dara Bubamara zapala je za oko dvadesetsedmogodišnjem igraču "Atletiko Madrida" Saulu Njigezu, koji je nedavno produžio ugovor s ovim klubom, pa će za četiri godine zaraditi 48.000 miliona evra. Poznati sportista navodno je toliko odlepio za Darom da joj svakog dana piše na Instagramu.

- Saul nije znao ko je Dara sve dok mu saigrač iz tima Stefan Savić nije pričao o njoj. Pustio mu je njene pesme i pokazao profil na Instagramu. Njigezu se ona odmah svidela, posebno njena energija. Odmah je počeo da joj se udvara preko poruka - priča izvor i otkriva deo prepiske fudbalera i pevačice:

- Prvo joj je napisao da mu se sviđaju njene pesme, a onda je postao malo direktniji. "Goriš", "Mnogo si lepa", "Baš si seksi", "Želim da te upoznam", "Dođi u Španiju", samo su neke od poruka koje su stigle Dari na Instagram. Pevačica mu je sve to lajkovala i odgovorila sa: "Hvala puno", ali nije ulazila u dalju komunikaciju jer se ne snalazi najbolje s engleskim jezikom.

Prema njegovim rečima, poznati fudbaler želi da mu srpska pevačica bude specijalan gost na 28. rođendanu! On je angažovao prijatelja da mu organizuje veliko slavlje u Madridu i tražio da pozove Daru.

- Uspeli su da stupe u kontakt s njenim menadžerom, koji je preneo pevačici da 21. novembra peva na Saulovom rođendanu. U prvi mah je bila šokirana, jer joj nije bilo jasno otkud ona u toj priči, pošto njegove poruke nije shvatala previše ozbiljno. Našalila se da uskoro putuje u Španiju na odmor, pa da bi mogla još tada da ga upozna.

Na pitanje da li joj se dopada slavni Španac i da li bi se zabavljala s njim, Dara Bubamara tajanstveno odgovara:

- Ma, mene muvaju svi muškarci! Svi lude za mnom! Nisam ja fizički top riba, ali imam nešto što ih obara s nogu. Pišu mi mnogi poznati strani sportisti, pa i fudbaleri, ali ne želim da otkrivam njihova imena, jer su neki od njih i zauzeti. Verovali ili ne, dobijam poruke i od šeika! Jedan mi je napisao: "Prelepa si." Odgovorila sam mu: "Nemam vremena i ne govorim engleski" - rekla je Dara, piše Informer.

Dara Bubamara kaže da joj je bivši suprug Milan Kesić, s kojim ima sina Konstantina, najbolji prijatelj.

- Milan i ja veoma lepo funkcionišemo. Mnogi bračni parovi se ne slažu dobro kao nas dvoje, iako smo razvedeni. On mi je najbolji prijatelj, a i ja njemu. Prošle godine smo oboje doživeli velike tragedije. Preminuo mi je otac, a Milanu oba roditelja. Ipak, u tom bolu smo bili zajedno - priča pevačica.

Izvor: Informer.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još