PIKAC ČOKOLADICAMA OSVOJIO KOLEGINICU: Jelena Stupljanin i Bojan Dimitrijević o ljubavi, upoznavanju i zajedničkom životu

Iako su se dugo poznavali, ali ne i družili, ljubavna priča Jelene Stupljanin i Bojana Dimitrijevića Pikca započela je u pozorištu, dok su 2018. na sceni JDP-a spremali predstavu "Zašto je poludeo gospodin R" Rajnera Vernera Fasbindera, u režiji Bobe Jelčića.

- Znamo se dosta dugo. Kao stariji kolega pratio sam Jelenin rad još dok je studirala. I kasnije smo se viđali na nekim premijerama, ali do 2018. nismo radili zajedno - kaže Bojan, a Jelena objašnjava kako je teklo njihovo zbližavanje:

- U kratkom vremenu radili smo predstavu 'Zašto je poludeo gospodin R' i jedan slatki studentski film u kome smo tumačili par. Kad smo se prvi put filmski poljubili, nisam pretpostavila da ćemo uskoro otpočeti vezu i zajednički život. Za vreme rada na komadu u JDP-u Bojan mi je pokazivao naklonost, udvarao mi se. Svakog dana mi je ostavljao čokoladicu u garderobi. Kako smo oboje vegetarijanci, bila je u pitanju zdrava čokoladica. Jednom je i podelio obrok sa mnom, što ranije, po sopstvenom priznanju, nije praktikovao. Osećala sam se kao tinejdžerka tih dana.

Da je slučajnost najbolji arhitekta velikih ljubavi, pokazuje i njihov primer.

- Nenamerno sam došao u lokal u kome je već bila Jelena s prijateljicom. Odmah sam seo za njihov sto. To veče sam je prvi put dodirnuo i poželeo da zauvek ostanem s njom. Sve se odvijalo munjevitom brzinom. Otišli smo zajedno na more, prvo u Pulu gde je ona planirala da letuje pre nego što smo otpočeli vezu, a zatim na Brione, gde sam ja provodio odmor. Posle mora smo započeli zajednički život u stanu u kome sam tada živeo. Nismo se više razdvajali - ističe Bojan.

Izvor: Gloria
Foto: bojandimitrijevic242/Instagram

Pogledajte još