IZGLEDALI SU KAO DA PRODAJU LUBENICE NA PIJACI: Filip Car žestoko opleo po Dalili i Dejanu Dragojeviću (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila je učesnika "Zadruge 5" Filipa Cara.

- Ti si neko ko je uvek isticao da ti je najgore kad ti se udari na porodicu, a u žaru konflikta su ti Dalila i Dejan rekli da ti je mama ku*va, i Maja je isto umela. Šta ti je porodica rekla? - pitala je Ivana.

- Neke stvari koje nikad nisam mogao opraštati i opravdavati sam u rijalitiju nekako vrlo olako prelazio i to je jako loše jer čovek gubi sebe. Sa njim sam bio korektan posle - rekao je Filip.

- Slikali ste se na Instagramu i pljuvali zajedno Dalilu - rekla je voditeljka.

- Ne mogu reći da su oni meni to radili a ja njima nisam. Ja umem budem puno gori nego svi oni, ali moji roditelji nisu tome davali na važnosti. U tim momentima ih je i pogađalo i jako su zamerali, ali moja porodica su prvenstveno ljudi koji nikad nisu davali izjave, pojavljivali se, pljuvali i pričali loše, dok smo imali učesnike čiji su roditelji veći faktori od njih samih - rekao je Car.

- Zašto nisi mogao dostojanstveno da primiš taj šlag? - pitala je voditeljka.

- U paketu su ispali budale, pogrešili su oboje. On je oprostio ženi što je sa mnom, meni ne treba od njega šlag nego spomenik u Veterniku. On joj je opostio javnu prevaru sa mnom i opet ju je prihavtio. Tu je on pogrešio, ona povređena, kivna i gnevna podupire njega u tome svemu, a ja vidim njegovu nameru i gospodski se udaljim sa jednog na drugi kauč. Ko treba neka prima, ja nisam bio tamo da primam. Nisam ja bio u Severnoj Koreji. Ja bih prihvatio šlag od nekoga za koga sam smatrao... Nije trebalo ja da primim taj šlag - odgovorio je Car.

- Ti si njemu prvi napravio problem, pa tebi taj šlag nije trebalo da napravi neki problem. Jel si iskompleksiran? - pitala je Ivana.

- Kako nisam, ja sam uvek govorio za sebe da sam iskompleksiran. Ako si bolji od mene, pametniji, ovakav onakav, čemu da staviš mene i nju na kauč i da lepiš šlag meni i njoj. Nisam dozvolio to jer sam mu napravio mnogo veću uslugu koju je tek sad video. Na kraju je on krenuo da me gađa šlagom, da se baca, a ona je krenula da me šutira i nakon 20 dana ja opet dođem i rešim im problem, prihvatim ženu i njega oslobodim. Rezime svega je da je Dejan slobodan, srećan, pomiren sa porodicom, osvojio je simpatije čitavog Balkana, pobednik je "Zadruge". Dalila se rešila okova, toksičnog braka i svega. Oni kad su ušli meni su izgledali kao da idu na pijacu da prodaju lubenice, a izašli su zgodni, mladi, poželjni, lepi. On uzeo nagradu, a ona kuću - rekao je Car.

- Mnogo mi je žao što sam gledala onaj klip. Samo me interesuje šta bi radio da si bio na Dejanovom mestu? - pitala je gledateljka koja se uključila u emisiju.

- Kad bi svi bili iskreni i govorili kao ja daleko bi stigli. Ne znam u kojem momentu mislite. Ne znam, ne znam šta bih rekao. Ispu*io bih sam sebi ku*ac - odgovorio je Filip.

- Bili bi mrtvi - rekla je gledateljka.

- Ne bih ušao sa ženom u rijaliti, ja nisam neko ko eksponira medijski braću, oca, majku, porodicu. Ja kad sam se doveo u situaciju da budem deo toga, ne moram i svoju porodicu da dovedem do toga. Niko nije imao priliku da bude u kontaktu sa mojom porodicom, a kamoli da mi porodica učestvuje u rijaliti ratovima. Mislim da se mnogo bolje osećam od njih, ne idem da skupljam automobile i pse, ne komentarišem ih i ne govorim da je Dejan folirant. Ne živim život koji žive neki ljudi, ne iskačem iz paštete i nisam ljut. Nisam mislio da će ona propasti nakon raskida, a i smatram da devojka od 28 godina neće da propadne emotivno i psihički nakon toksičnog odnosa. Ja nisam momak za nju - odgovorio je Filip.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još