SEVERININI BIVŠI SE POMIRILI: Igor Kojić u društvu Milana Popovića, Aleksandar ih spojio (FOTO)

Pre nekoliko dana u domaćim medijima je poput bombe odjeknula vest da su se bivši suprug Severine Vučković, Igor Kojić i nekada nevenčani muž Milan Popović pomirili.

Naslednik folk pevača Dragana Kojića Kebe danas je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju na kojoj pozira sa "kraljem bakra" i otkrio kako je došlo do njihovog susreta, te koliko je vezan sa pevačicinog sina Aleksandara, kojeg je ona dobila sa Popovićem.

- Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dete koje mnogo volim i sa kojim sam proveo prelepe godine, neke veze su prosto neraskidive. Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i vazda. Živeli - napisao je sportski menadžer pokraj fotografije.

Podsetimo, dok je Igor bio oženjen hrvatskom pop zvezdom često se sukobljavao sa Popovićem zbog starateljstva nad Aleksandrom. Međutim, sada su bivši Severinini partneri odlučili da zakopaju ratne sekire i prvaziđu nesuglasice koje su imali, a sve sa namerom da desetogodišnjak odrasta u zdravom okruženju.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: igorkojic/Instagram

Pogledajte još