BEBA RASTE: Kristina Spalević pokazala trudnički stomačić (FOTO)

Učesnica četvrte sezone rijaliti programa "Zadruga" Kristina Spalević sa izabranikom Kristijanom Golubovićem očekuje svoje prvo dete.

Mlada pevačica krajem juna saznala je da će postati majka dečaka, što ju je neizmerno usrećilo.

Atraktivna crnka, koja će za nekoliko dana proslaviti 25. rođendan, nedavno je otkrila da njen naslednik stiže početkom januara naredne godine, te da ona i Golubović još uvek nisu odlučili kako će se zvati njihov sin.

Kristina je danas pozdravila svoje fanove na društvenoj mreži Instagram fotografijom na kojoj nežno mazi svoj trudnički stomačić.

Zgodna trudnica nosila je laganu belu haljinu i ako je suditi po njenom izgledu, može se zaključiti da drugo stanje odlično podnosi.

Podsetimo, Kristina i Kristijan uplovili su u ljubavnu vezu pred kamerama televizije "Pink" na rijaliti imanju u Šimanovcima, iako je on bio oženjen. Nakon kraja rijalitija, Golubović se razveo i započeo život sa Kristinom, koja je u januaru ove godine doživela spontani pobačaj. Međutim, posle samo nekoliko meseci ona je ponovo zatrudnela i sada s nestrpljenjem iščekuje rođenje svog prvog deteta.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: kristina_spalevic/Instagram

Pogledajte još