SRAM GA BILO, DOĐE MI DA GA IŠAMARAM: Sandra Rešić iskreno o odnosu sa Dejanom Dragojevićem (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila učesnice "Zadruge 5" Anu Spasojević i Sandru Rešić.

U emisiji je prikazan ljubavni klip Sandre i Dejana Dragojevića, a voditeljka je sa gošćama komentarisala odgledan prilog.

- Kad gledam ovaj klip, puno podrške mi i dalje šalje klipove, ne znam da li se u meni probudi bes da bih otišla da ga išamaram i kažem mu sram te bilo. Ponekad mi dođe jer me vrati na momente kakve sam situacije prošla sa njim. Napune mi se oči suzama kada se setim tuge, muke, patnje i bola koju je osećao, a ja sam osećala sa njim. I da neko posle ovakvih stvari kaže da sam ja sve ovo uradila lažno i ono što me je povredilo je da je on za sedam dana nakon ovoga rekao da neće da se druži sa nekim ko mu ne prija - rekla je Sandra, pa nstavila:

- Koliko smo se smejali i plakali zajedno. Ostanemo budni do devet ujutru i samo smo se smejali i to je trajalo. Ovde su ubacili scene iz perioda kad nisamo bili dobri, ali je to izgledalo tako. Da li verovali da je ovo bila ljubav ili prijateljstvo, da li nas mrze ili vole, da li vole Aleksandru, nebitno, nek mi kažu da li je ovo čovek koji nije voleo da provodi vreme sa mnom kao sa čovekom.

- Ana je takođe pustila suzu - rekla je Ivana.

- Mene emotivne ljubavne pesme jako pogađaju i kad gledam ovo. Ovo sam ja preživljavala sa njima i ne mogu Dejana da razumem - rekla je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još