ŽURKA ZA PRINCEZU: Jovana Jeremić upriličila slavlje povodom 4. rođendana ćerke Lee (FOTO)

Voditeljka televizije "Pink" Jovana Jeremić 24. avgusta 2018. godine na svet je donela svoje prve dete - ćerku Leu.

Domaćica jutarnjeg programa naslednicu je dobila tokom braka sa Vojislavom Miloševićem, od koga se razvela krajem prošle godine.

Nakon kraha bračne zajednice, plavokosa dama nastavila je da živi sa ćerkom, u čiju čast je juče organizovala veliko slavlje, povodom njenog 4. rođendana.

Tridesetjednogodišnja voditeljka na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografije sa proslave kojoj su prisustvovali njeni roditelji i maloj slavljenicu uputila emotivnu čestitku.

- Sine, moja diko, snago moja, cvete moj, blago moje, ljubavi moja najveća, dušo moja, ponosu moj, dobroto, lepoto, radosti moja. Proći će ceo zivot, a majka neće iznaći prave reči da te njima oslovi. Promeniće se okolnosti. Godišnja doba. Uspesi. Padovi. A majka će i dalje tragati: kojim imenom da te oslovi ne bi li jednom zanavek iskazala svoju ljubav prema tebi. Hvala ti što si me izabrala da ti budem majka. Nema sreće veće za mene. Hvala ti što si me smirila, udostojila, usmerila. Hvala ti što me svakog jutra podsečaš koliko je vazno da nastavim dalje, svakog dana - koliko je bitno ne gubiti vreme na ljude i stvari koji ne donose napredak, a svake noći - koliko mogu da podnesem i ponesem. Hvala ti sto si me naučila da se ne vezujem za materiju, ali da je stvaram svom snagom. Hvala ti što od mene činiš bolju osobu bez zavisti, čemera, ozlojeđenosti i jada, spremnu da u svakom trenutku pomogne i drugim majkama. Hvala ti sto me svojim postojanjem svakog dana opominješ da rešim sve nedovršeno, a važno. Ta svest o trajanju zbog tebe me budi iz sna u 4 sata ujutru da odgovorim na poruke, da završim tekst, napišem temu, ideju... Koju ću kad-tad relizovati... Zbog tebe. I opet, kada sam te, onako uplašena, podbula, svezže isečena, prvi put ugledala u bolnici "Dragiša Mišović", kada su mi te krvavu, malu, a jaku stavili na grudi dok je rana još bila otvorena, znala sam po tvom dahu na mom vratu da si moja. U svemu. Da me osećaš. Nisi plakala. Samo si se šćućurila uz mene stavivši glavicu na moje rame. Znala si da mi je snaga na izmaku. Ta bliskost je predodredila našu sudbinu. Postoje mnogo majki i ćerki, ali njihovi odnosi nisu tako jaki. Naš je jedinstven. Neraskidiv. Sine moj, neću ceo svoj život iznaći pravu reč, sintagmu, rečenicu, tekst da ti kažem koliko te tvoja majka voli. Kako da te krstim? Koje tanane reči našeg bogatog srpskog jezika da iskoristim ne bi li ti iskazala svu ljubav ovog sveta koju osećam prema tebi?! Kaži mi, kakvo ime da ti dam? Lavice moja, zlato, lane moje, srećan ti 4. rođendan. Hvala ti sto postojiš. I opet, ja ću provesti ceo životni vek trazeći lepše, milije, dičnije ime što još ne ču svet, da njime nazovem svoj rumeni cvet. Tvoja majka - napisala je ponosna majka.

Nakon Jovanine objave usledile su čestitke njenih kolega, prijatelja i fanova koji su devojčici poželeli dug život, zdravlje i sreću.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: jeremicjovana/Instagram

Pogledajte još