KAO KUČE SAM ČEKALA ZAGRLJAJ ILI POLJUBAC: Milica Veselinović u suzama pričala o ljubavnoj vezi sa Mensurom Ajdarpašićem (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink ugostila učesnike "Zadruge 5" Milicu Veselinović, Anđelu Đuričić i Lepog Miću.

Posle odgledanog priloga odnosa Mine Vrbaški, Mensura Ajdarpašića i Milice, Ivana je razgovarala sa Veselinovićevom koja joj je kroz suze progovorila o svemu.

- Da ti je neko rekao da ćete tako brzo da završite vezu i raskinete da li bi verovala? - pitala je Ivana.

- Teško mi je jer znam koliko mi je bilo teško, a nisam mogla da prikažem neke stvari. Nisam verovala da će da nas poremeti, jesam mu pravila pritisak i ljubomorisala, ali on se dosta borio. Posle poziva sve se poremetilo. Žena u pozivu lepo je rekla da nismo istih cipela i slažem se sa tim. Gledam ovo i teško mi je zbog sebe jer vidim koliko sam zapravo jaka. Nisam htela da pokažem da me boli i pogađa, ali on je znao da mi je mnogo teško kad su bili njihovi pokloni - rekla je Milica.

- Da li žališ sebe? - pitala je Ivana.

- Ne. Ne znam zapravo. Znam koliko sam tad patila za nekim stvarima, a on se ljutio i govorio da imam i pažnju i poštovanje. Ja sam kao kuče čekala zagrljaj i poljubac, jer sam se nadala da se nećemo tako lako pustiti. Drago mi je što sam uspela i ojačala, što nisam pala psihički - rekla je Veselinovićeva.

- Sa ove tačke gledišta ko snosi odgovornost za raskid? - pitala je voditeljka.

- Porodica kao porodica, mogu da budu ljuti i moji i njegovi zbog našeg ponašanja. Najgore im je bilo kad vide te naše svađe, ali ne bi ga se odrekli. Ja sam i tad pričala da je on bio svestan koliko su informacije iz spoljnog sveta uticale - rekla je Milica.

- Rekla si da si se osetila kao kuče, a mnoge devojke su bile ljubomorne i govorile: "Eh, da im neko poklanja pažnju kao on" - rekla je voditeljka.

- Prva tri emseca sam bila devojka koja je imala najviše pažnje u kući. Mi smo raskinuli pa se vratili i mesec dana je svi bilo okej, posle je i Mina ušla. Meni su na početku svi zavideli i u kući i spolja. Imala sam najlepša jutra i večeri. Ja ne znam gde je taj Mensur, on od decembra ne postoji i nestao je - rekla je Milica.

- Jel si mu oprostila odnos sa Anom Jovanović? - pitala je Ivana.

- Nisam zaboravila - rekla je bivša zadrugarka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.