OSEĆAM DA JE VIŠE NEMA: Maja Kovačević, rođena sestra nestale Marijane Seifert, ulazi u "Zadrugu 6"

Pobednica "Velikog brata" Marijana Seifert (38), nestala je 27. aprila, a njen nestanak sa zagrebačke adrese na Savici prijavio je njen suprug Karlo. I dok se još uvek ne zna šta je sa njom, njena rođena sestra potpisuje ugovor za rijaliti.

Maja Kovačević, Marijanina rođena sestra, danas je u prostorijama "Pink" televizije snimila profil kojim će se predstaviti publici i time potvrdila da je ona jedna od novih učesnica rijalitija "Zadruga 6".

- Svako bi normalan otišao u "Zadrugu". Niti ljudi kopaju niti oru, a zarade. Mogu da se zezaju, ja ovo smatram kao privilegiju. Ulazim jer otvaram svoj biznis, pa mi je ovo lakši način da dođem do zarade - rekla je ona.

Na pitanje o sestri Marijani ne želi da govori dok je istraga u toku.

- Nije mi dan da pričam o njoj. Došla sam ovde. Osećam da je više nema, ali ne mogu o tome sada - rekla je Maja.

Inače, Maja je po nestanku svoje sestre za hrvatske medije otkrila da je jako uplašena, te otkrila kada se poslednji put čula sa sestrom.

- U noći dok je Marijana verovatno umirala, sanjala sam kako se nas dve pozdravljamo. Sutradan kad sam se probudila, odmah sam uzela mobilni i nazvala sestru s kojom se nisam čula mesec dana. Nije se javljala, a ja sam već tad imala čudan osećaj - ispričala je Maja za "Slobodnu Dalmaciju".

- Nažalost, više ne mislim da je živa. Osećam da je nema. Samo želimo konačno da saznamo pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti - rekla je Maja koja smatra da će istina uskoro izaći na videlo.

- Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo, više smo u šoku. Jednostavno, puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko puta je promenio iskaz u policiji.

Izvor: Blic.rs
Foto: BAR Srbija - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još