KO IMA MALO MOZGA NE MOŽE DA IZDRŽI SA NJIM: Iva Grgurić žestoko oplela po bivšem dečku Stefanu Kariću i otkrila da li ulazi u "Zadrugu 6"

Pobednica treće sezone rijalitija "Zadruga" Iva Grgurić, došla je danas ispred zgrade televizije "Pink" kako bi pokušala da se dogovori oko uslova za ulazak u "Zadrugu 6".

Iva je u svojoj izjavi za medije navela kako je srećno zaljubljena, da od produkcije traži ogroman honorar, a govorila je i o svojim silikonskim grudima koje su izazvale pometnju, jer deluju kao da su spojene.

Grgurićeva se prisetila i svoje ispovesti o "zlatnom kavezu", te navela kako smatra da su se ljudi u tom trenutku poistovetili sa njom.

- Ukrali su mi telefon, sumnjam na taksistu, bila sam u policiji dva sata. Nemam gole fotografije, ništa neće izaći. U telefonu imam samo ono što mi je potrebno za posao. Videćemo da li ulazim sa psom u "Zadrugu". Nikad nisi spreman ni za jednu sezonu rijalitija - rekla je Iva i otkrila šta misli o Maji Marinković:

- Maja je luda, ima harizmu. Ja sam Janjušu i njoj bila paravan. Raskid Stefana Karića i misice sam očekivala. Ko može da izdrži sa njim, ko malo ipak ima mozga. Ja sam zaljubljena. Za ulazak u "Zadrugu" tražim ogromnu cifru. Oprobala sam se u ulozi voditeljke, ali mislim da me Beograd neće još dugo gledati.

Iva je prokomentarisala svoje silikone:

- Pričalo se da je simastija. Ja sam svoje silikone stavila ispod mišića. Moj grudni koš je uzak i onda mi grudi izgledaju spojeno.

Izvor: Blic.rs
Foto: iva_grguric_official/Instagram

Pogledajte još