MOJE SVE: Aleksandra Subotić objavila prve fotografije sa Pecom Raspopovićem nakon pomirenja

Pre desetak dana u domaćim medijima je poput bombe odjeknula vest da je rijaliti zvezda Maja Marinković posle dva meseca veze stavila tačku na odnos sa Petrom Pecom Raspopovićem, nevenčanim suprugom svoje nekadašnje prijateljice Aleksandre Subotić.

Marinkovićeva je istakla da su razlozi raskida njegova ljubomora i posesivnost, te da je razlika u godinama učinila svoje.

Nakon kraha ove ljubavne afere koja je nedeljama bila glavna tema na domaćim portalima, krenula su nagađanja da su se Aleksandra i Peca pomirili, te da mu je Subotićeva sve oprostila.

Sinoć je dvadesetpetogodišnja crnka na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram otkrila da je ponovo u vezi sa novosadskim biznismenom.

Naime, atraktivna starleta objavila je nekoliko fotografija na kojima nasmejano pozira uz Raspopovića i kratko napisala:

- Moje sve!

Podsetimo, Aleksandra je otpočela ljubavnu vezu sa Pecom početkom 2019. godine, nakon što ju je tadašnji verenik David Dragojević javno prevario i ostavio zbog Ane Korać. Subotićeva je ubrzo zatrudnela i početkom oktobra 2020. na svet je donela sina Jovana.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još