UNOVČILA AFERU SA PECOM: Maja Marinković dobila ogroman honorar za učešće u "Zadruzi 6"

Maja Marinković potpisala je ugovor za šestu sezonu rijalitija "Zadruga" samo nekoliko dana nakon što je raskinula s mužem najbolje drugarice Aleksandre Subotić, Petrom Pecom Raspopovićem, i to za duplo veći honorar nego što je imala u prethodnoj sezoni.

Kako izvor blizak starleti saznaje, razgovor koji je imala s produkcijom pre potpisivanja ugovora trajao je svega 15 minuta. S producentima rijalitija je uspešno dogovorila sve uslove koje je tražila. Budući da je u "Zadruzi 5" njen nedeljni honorar iznosio 2.000 evra, Maja će u predstojećoj sezoni za svaku nedelju provedenu u Beloj kući biti bogatija za 4.000 evra.

- To što je Maja otela najboljoj drugarici muža, a potom istog prevarila i vratila se bivšem dečku, bilo je sasvim dovoljno da produkcija ozbiljno razmotri njenu ponudu da uđe u šestu sezonu. Kada je došla na razgovor, istakla je da bi ušla samo pod uslovom da joj dupliraju honorar od 2.000 evra nedeljno koji je imala ranije i predložila sumu od 4.000 evra nedeljno. Budući da je kao učesnik planirana i njena suparnica Aleksandra, pristali su na njene uslove i dogovorili se za manje od pola sata - navodi izvor i otkriva da je Marinkovićeva obećala da će napraviti haos u Beloj kući i opravdati svoje učešće.

- Kako s Majom ulazi i njen stari-novi dečko Filip Car, s kojim je tokom cele prethodne sezone pravila haos, jasno je šta sve očekuje gledaoce. Pored toga, dala je reč da će aktivno učestvovati u svim sukobima za stolom i da će biti luđa nego ikad dosad. Jedino čega se plaši jesu kazne, zbog kojih je ostala bez dinara u "Zadruzi 5". Obećala je ovoga puta produkciji, ocu Takiju i sebi da ni pod kojim uslovima neće bežati iz rijalitija i da će ostati dok je publika ne izbaci - zaključio je izvor.

Izvor: Alo.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još