GARANTUJE ORGAZAM: G-force poza - idealna za muškarce sa manjim "ponosom"

Koliko god voleli partnera, kada ste dugo u vezi, seks ume da postane malo monoton. Promena je uvek dobrodošla, a može da se ogleda i u isprobavanju nove poze. Ovo naravno ne znači da treba da isprobavate nešto previše komplikovano, ali nešto što ne iziskuje previše fizičke spremnosti vam, sigurno, neće naškoditi.

Ukoliko do sada već niste, vreme je da isprobate "G-force" pozu. Partner preuzima svu kontrolu, a vas će dovesti do ludila.

Poza je vrlo jednostavna. Lezite na leđa i savijte noge u kolenima, partner neka klekne ispred vas. Neka on zatim, vaša stopala premesti sa svake strane svog torzoa, jer ćete, na taj način, imati bolji oslonac za vreme penetracije.

Za seks u ovoj pozi je potrebno imati određenu snagu, a ona vam omogućava da se okrenete i eksperimentišete sa penetracijom pod raznim uglovima. Ili da jednostavno ležite i prepustite se partneru i uživate.

Još jedna dobra strana ove poze je to što on ima slobodne ruke samo za vas, a to je idealno ako želite u igru da dodate i vibrator kako biste povećali intenzitet užitka. Treba napomenuti da je ova poza odlična za momke s manjim polnim organom.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još