POVRATAK NA MESTO ZLOČINA: Ana Spasojević, Nikola Grujić Gruja i Danijel Višić ulaze u "Zadrugu 6"

Šesta sezona rijaliti programa "Zadruga" počinje 9. septembra. U Belu kuću u Šimanovcima useliće se već poznata lica. Među novim zadrugarima naći će se i Ana Spasojević, Nikola Grujić Gruja i Danijel Višić.

Ana, koja je učestvovala u petoj sezoni, otvoreno je progovorila o svom odnosu sa Dejanom Dragojevićem, aktuelnim pobednikom.

- Javio mi se Dejan posle emisije! Doduše, ne direktno, nego na TikTok-u, rekao mi je: "Alo, ne mafijaj"! Rekao mi je da uzmem sočiva od Adaktara, da bih mogla bolje da gledam zadrugare. Nisam se svađala sa njim, nisam završila kao Sandra Rešić, kao Marko Đedović... Da sam očekivala da će da se javi, da popijemo kafu, popričamo - to jesam, stvarno - priznala je Ana, koja je već ušla u klinč sa Strahinjom Trajkovskim, sa kojim će u Beloj kući živeti zajedno, od 9. septembra.

- Sramota me je da dajem na značaju nebitnim ljudima, on samog sebe ne zna, leteće za dva dana. Ulazi sa pričom: "Ja sam baja", svi koji tako uđu, lete za dva dana. Rekao je da imam velika usta... Mogu da progutam sve ono što ja želim i hoću. A on... Rekao je da je natprosečno inteligentan. Ima klinačke fore iz sedmog razreda. Hoće da napravi nešto, verovatno su ga sve odj*bale, ne shvata da nije bitan i da neće biti bitan. I na TikToku kad me je cimao... Imam informacije o njemu, javila mi se njegova bivša devojka. Bivšu je maltretirao, tukao, ja to ne tvrdim, to mi je njegova devojka pričala. Na sudu je sa njim. On je monstrum, nasilnik - bez dlake na jeziku rekla je Ana.

Foto: anaspasojeevic_official/Instagram

Pevač Nikola Grujić Gruja posle pete sezone "Zadruge" prihvatio je poziv za učešće i u narednoj, šestoj sezoni.

Gruja se rastao od supruge Ljilje posle "Zadruge", budući da ju je prevario sa Milanom Mimom Šarac. Pevač ne krije da je njegova bivša supruga bila šokirana kada joj je saopštio da će se ponovo useliti u Belu kuću.

- Ljilja? Rekao sam joj da ulazim u "Zadrugu", šta da me savetuje, posle onoga što sam uradio... Prekrstila se samo - iskren je Gruja, koji razmišlja o potencijalnom ulasku svoje bivše devojke.

- Ako Mima uđe, očekujte svašta! Vi vidite da, kada je ona u pitanju, sve je moguće.

Nedavno je Gruja u emisiji "Narod pita" priznao da voli Mimu i dalje, nakon čega je ona svojim Insta storijem stavila do znanja da je otputovala, što se ispostavilo kao netačno.

- Imam informaciju da ona tada nije otputovala nigde, možda je htela da ja to tako mislim... Možda mi je ona odala tu informaciju! Površno se čujemo, o nama nismo pričali, a o nekim nebitnim temama, da - rekao je Gruja, i za kraj priznao po čemu će se njegovo ovogodišnje učešće razlikovati od prethodnog.

- Ovaj put u "Zadrugu" ulazim kao slobodan. Ne razmišljam o ljubavnom životu, u glavi su mi opuštene varijante, da se smejemo, pevamo, zezamo, komentarišemo malo druge. Ne verujem da neka druga devojka tek tako može da mi ugasi emocije, to je stvarno bilo nešto veliko, čim sam ja uradio šta sam uradio! Više ne govorim ništa sto posto, sve je moguće kod mene.

Foto: nikola.grujic.gruja/Instagram

Takođe, i bivši zadrugar i dečko Miljane Kulić, Danijel Višić odlučio je da se ponovo oproba u rijalitiju.

Danijel je sada progovorio o odnosu sa Miljanom, te je tom prilikom istakao da mu je ona najveća greška u životu, te da je zbog nje imao velike probleme sa porodicom.

- Nisam se čuo sa Miljanom, uopšte, ma jok, završili smo sve što smo imali, tako da se ne čujemo, želim joj sve najbolje. To je moja najveća greška, spreman sam da ispravim grešku sa Miljanom. Mene ta priča ne interesuje, ne zanima me, želim svima svu sreću. Pružiću joj prijateljsku ruku, ali ne želim nikakav vid komunikacije. Imao sam velike probleme sa porodicom, zbog Miljane i celog odnosa - istakao je Višić.

Podsetimo, Danijela je otac izbacio iz porodične kuće, nakon što je izašao iz rijalitija, jer je bio u vezi sa Kulićevom.

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Izvor: Kurir.rs/Pink.rs/Republika.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još